I oto kolejny przykład na to, jak tępą mamy konkurencję (nie mówię tu oczywiście o wszystkich naszych"konkurencyjnych stronach, ci o których mówię, wiedzą ,że o nich chodzi, chociaż nie wiem, czy zasługują na miano konkurencji) - nawet nie potrafią przeprowadzić porządnej konspiracji.
Autor tego tematu, który założył już kilka kont, bo bany dostał na każde kolejne napisał do mnie prywatną wiadomość, która zacytuję. Wiem, że tak nie wypada, ale to on pierwszy obrzuca nas (kto rusza kaca, rusza nas wszystkich) błotem, więc mam pełne prawo użyć wszelkich środków, by się z tego oczyścić.
Treść wiadomości od usera ivie:
Odnośnie:
http://gothic.org.pl/forum/index.php?/topic/29324-kacperex-naganne-postepowanie/
Nie wiem do kogo rozsądnego można tutaj pisać, kto nie będzie zaślepiony i nie będzie robił dobrej miny do złej gry [; Chcecie żeby Was dymano i udostępniano Wasze maile - droga wolna.
Ale warto zerknąć.
Konto w serwisie zlecenia.przez.net ma Kacperex od roku:
http://www.zlecenia.przez.net/portfolio,kacperex
Komentarz za jeden już sprzedany mailing - od osoby zarejestrowanej prawie 2 lata:
http://www.zlecenia.przez.net/komentarze,kacperex
Oferował reklamę na gothic.org.pl :
http://www.zlecenia.przez.net/aukcja,70283,kupie-reklame
yeed - albo wszystko jest dla niego oczywiste i robi dobrą minę do złej gry albo naprawdę jest tak ograniczony że nie potrafi myśleć samodzielnie i odbierać prostych faktów.
Chcecie wierzyć, że to wszystko przypadek? Spoko. Chcecie kasować posty i zmieniać wypowiedzi w shoutbox? spoko. Widzę, że nie uda mi się tego nagłośnić, bo nie mam siły przebicia - Wasza strata. Mogę apelować tylko do zdrowego rozsądku.
Powiem Ci prawde jak na spowiedzi [; Możesz cytować gdzie chcesz.
Nie mam zielonego pojęcia ani o tym forum ani o tej całej grze ani o Was. Jestem grafikiem, siedzę często w tym serwisie zlecenia.przez.net. Zobaczyłem taki "kwiatek",wydało mi się podejrzane. Wpisałem w google numer GG i wszystko okazało się jasne. Postanowiłem założyć temat, bo uważałem, że to nie fair. Takiego odbioru się nie spodziewałem - jakiś ciemny naród.
Chcecie zbanować mi czwarte konto - śmiało.
Pozdro.
Jak jednoznacznie pisze ivie w wyżej cytowanej wiadomości do mnie, jest on tym samym człowiekiem, który założył ten temat. Zatem przejdźmy do jego kłamstw, które wychodzą po porównaniu tego tematu i wiadomości do mnie napisanej:
1.
W temacie
Z dniem dzisiejszym odechciało mi się całkowicie przebywania na tym forum.
W wiadomości
Powiem Ci prawde jak na spowiedzi [; Możesz cytować gdzie chcesz.
Nie mam zielonego pojęcia ani o tym forum ani o tej całej grze ani o Was. Jestem grafikiem, siedzę często w tym serwisie zlecenia.przez.net. Zobaczyłem taki "kwiatek",wydało mi się podejrzane. Wpisałem w google numer GG i wszystko okazało się jasne. Postanowiłem założyć temat, bo uważałem, że to nie fair.
Czy tylko mi tu coś sięnie zgadza?
2.
W temacie
Tak szanuje nas Pan i Władca tego forum
W wiadomości
Nie wiem do kogo rozsądnego można tutaj pisać, kto nie będzie zaślepiony i nie będzie robił dobrej miny do złej gry [; Chcecie żeby Was dymano i udostępniano Wasze maile - droga wolna.
i jeszcze raz
Nie mam zielonego pojęcia ani o tym forum ani o tej całej grze ani o Was. Jestem grafikiem, siedzę często w tym serwisie zlecenia.przez.net. Zobaczyłem taki "kwiatek",wydało mi się podejrzane. Wpisałem w google numer GG i wszystko okazało się jasne. Postanowiłem założyć temat, bo uważałem, że to nie fair.
Nie ma pojęcia nic o tym forum ani o tej grze, znalazł nas przez gg kaca, o którym też nic nie wie - ale w temacie pisze "Wasz pan i władca". Skąd wie, że kac jest tu bossem, a nie jestem nim ja, skoro jak napisał mi w wiadomości, nie zna tego forum? Albo, że nie jesteśmy sobie równi? Odpowiedź jest prosta - bo zna to forum i tą grę i wie, że kac tu rządzi, chcoiaż w wiadomości pisze do mnie, że jest zupełnie obcą osobą.
3.
Nie będę już cytował - napisał do mnie, że nie zna tego forum. dlaczego zatem pisze do mnie takie wiadomości? Przecież samo przez się się rozumie (z perspektywy osoby nie zaznajomionej z naszym forum), że skoro są dwaj admini, to dzielą kasę z czegoś takiego między sobą. Dlaczego wiec z góry założył, że ja nie jestem w to wmieszany? Odpowiedź jest prosta - bo jego celem było SKŁÓCENIE NAS I PORÓŻNIENIE
4..
60 zł za 28 k maili? To tak jakbym sprzedawał dwuletnie audi bezwypadkowe za 12 tysięcy...
5.
W owej ofercie, ten niby kacperex mówi o 28 k userów. dlaczego 28 k, skoro mamy prawie 36? Niedorzeczność.
------------------------
Śmiech mnie bierze gdy pomyślę, jak tępy jest autor tego tematu i tej prowokacji. Nawet nie umie zachować jednolitości swoich "zeznań". Jak już coś na nas przygotowujecie, to proszę was, róbcie to porządnie a nie na odwal, bo ośmieszacie siebie, chociaż nie wiem, czy jeszcze bardziej się da po wcześniejszych akcjach. Tak czy siak, życzę miłego dnia i podniesienia poziomu swojej inteligencji
.