Przyjaciele, Kumple...

Jodełko

Weteran
Weteran
Redakcja
Tutaj wypowiadajcie się na temat waszych przyjaciół z Gup'a... Czy poznaliście jakiś, z którymi dużo gadacie? Czy poznaliscie kogoś z Gup'a w realu? Ogolnie wszystko na ten temat...

Ja, tak...
Zaczne od tego że na Gup'ie poznałem prawdziwych przyjaciół, a nawet tego najlepszego z nich, "mojego brata"... Jest to Szczurek, może czasem jest nie znośny i wkurzający, ale ogólnie jest najlepszy... w 2010 roku zamierzam wpaść do niego do Gdańska (zreszta do pare osob innych też ;f) w wakacje :)... Po za nim, poznałem takze tam kilku Prawdziwych przyjaciół - Gray Fox, Kacperex, Sword, Blair, Godfather, Nadja czy też Sever z którą ostatnio mam nikły kontakt... Co ciekawe, w realu mam tylko jedna taką osobe (dzięki niej poznałem Gothica :) )... Mam takze wiele kumpli, ale dużo by wymieniać... Jak narazie tylko jedną osobe z Gup'a poznałem w realu - Blair. Spox ziom, jest taki jak w necie... Czyli zajebi**y... Było to 26 sierpnia 2006 roku. Wybrałem się rowerkiem na wole (realnie 18 km ale ponad 10 dodatkowo przejechałem bo wyjechalem z drugiej strony woli =P). Było zajebiś**e, browarki se chlapnęliśmy itp... Najgorsze jednak było wracanie ;f, ciemno, cześć drogi lasem i adrenalinka :)... Ale było warto! Czułem się jak u siebie :).

A wy...?

EDIT@SZCZUREK:
Oj Myszunia... Zawsze mis ie to myliło... :p No ale przynajmniej lubie Arke Gdynie nie Arke gdansk czy tam lechie gdańsk :p... xP
Ze wszystkim "ała", "oh", "ach" leci do mnie a potem mowimy sobie co nam na sercu leży

Do ciebie lece z 99% "ała" :p. DO Graya z 100% ;f... Zreszta u niego można sie wybluzgać :)... On itd 2 zaarz po tobie mendo xP.

szczurek

Menda serowa
Weteran
do Gdańska

Gdynia jodeł, Gdynia !! Szybciej ja zdam maturke, zrobie prawko i do Tych wpadne ;] Zrobiłem postęp bo już wiem gdzie to jest xD

W realu niestety nikogo nie poznałem, ale pewnie kiedyś poznam. Czekam na taki dzień z niecierpliwością.
Z Jodłem gadam częściej niż z rodzicami chyba :p Ze wszystkim "ała", "oh", "ach" leci do mnie a potem mowimy sobie co nam na sercu leży :p
Ale cale G.up to dla mnie wartościowe osoby, z ktorymi nie zagadać to jak nie ubrać rano świeżych skarpet.

Geezer

Member
Cóż na tym forum to ja ludzi nie znam za dobrze, bardziej na innych, ale to i tak nie są jakieś wielkie przyjaźnie netowe :p zwykłe znajomości... A tutaj mam zioma z reala, Master Of The MOOOOOOOOOOO pozdro elo madafaka iks de iks de xD xD xD tyle ze my sie znalismy zanim ja na to forum wpadlem ;p spox ziomxon lolmao lolxzzzzzzzz i wogole paka madafaka :) reszty nie znam:D

Świrus

Ginekolog (Przywódca zbójów)
A ja nie mam żadnych znajomości przez neta. W ogóle prawie nie korzystam z tlena. Jest kilku ludzi, z którymi mógłbym pogadać, ale nie chce mi się:p

G

Gray_Fox

Guest
Ta....gdyby nie Gothic :p

Wiele wspaniałych osobistości sie poznało przez net'a:p Na pierwszym miejscu stawiam viqux'a, ale ostatnio nuub neta niema :p
Gdzie sie podziaaaaaaały....tamte headshot'y......i te moje hity przez wielee dni.....chciałem ci wpierd*lić, ale to był przypaadek....więc jedynie, wyszedłem z gry :D :lol: Soldat rOx ;]

Drugim jest jodeł, 4ever ziom, zawsze toczymy beke z ułomnych nastolatek, jakie to one mają problemy :D, i jakie wysyłają do takich mega komercji jak Bravo Girl ;f . Taak....brawo dziewczynyki, jesteście wspaniałe wy pokemony :D xP XP RISPEKT.

Jest jeszcze BF, Lord Bezimienny, kacperex, mogget, halek z którym też są polewy XD, ostatnio blair i akcje z kononem (oddaj cześć wodzowi !! Niech żyje kononowicz xD. Nie zapomne o MoTTm'ie, o ku*wa, z tym też sa przypały, szczególnie z ostatniego linku do pewnego forum i postu XD (tej ziom wyślij mi to jeszcze raz na ggXD)

Naprawde, to świetni kumple i przyjaciele, rispekt 4all....

Pezedere xDxD

Jedi

Caporegime
VIP
Mnhm... :D

Gup? Przyjaciele... etaaam xD

A tak na serio, w relau mam kolezke tylko gEEEEEEj-zeeera z którym znam się chyba z 12 lat xD, a tak to też jest sporo osób, cala gildia Zbóji, bez was chyba bym nie wytrzymał na gupie tak długo :pPP w żadnej innej gildi nie ma takiej atmosfery jak u nas, może widziałem tylko 2 gildie (czyt tu Leśników, mimo że w nich nie byłem :p) to zbóje są najlepsi BANDITS!, Blair - spox ziąąąą, niezłe przypały są z nim i w końcu nie wiem kto jest berdziej pierolni*ty ja czy on xD, Grejfoks, pkmocny bardzo, faajnie się gada, zbity są :p, Laska kiedyś z nim dużo gadałem ale ostatnio słaby kontakt mamy (hmmm, może dlatego że nie ma internetu?) Xarox, spox ziom też bardzo pomocny, poznałem go niedawno :) Jak narazie to by było na tyle :p

Pozdro

Do góry Bottom