Przycinające Się Cut-Scenki

Status
Zamknięty.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Generalnie zakupiłem Arcanię i wszystko się zainstalowało bez najmniejszego problemu.

Na medium chodzi mi całkiem przyzwoicie, tylko wkurza mnie jedna rzecz. Zacinają mi się Cut-scenki...
Konkretnie głos mi w nich przerywa i one same w sobie nie idą płynnie tylko przyciachy mają. To samo po odpaleniu na logach spellbounda i JOwooda szarpie.

Mam wrażenie, że to problem z dźwiękiem. Nawet jak w trakcie gry wchodzę w inventory i przeskakuje po kategoriach to słyszę jak mi dźwięk przycina. Właśnie ściągam sobie stery najnowsze.

Jednak może problem leży po innej stronie ? Jakieś pomysły ?

jarlax

New Member
Witam. Też mam problem z cut-scenkami, jednak nie z dźwiękiem a z obrazem. Sama gra działa płynnie. Właśnie przeszedłem barykadę by iść do Srebrowodu i włączył się filmik chyba z pola bitwy. Głos leciał a obraz przyciął się na początku. Ktoś wie co się dzieje? Pozdrawiam :)

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
W folderze z grą, w folderze data, jest folder z animacjami potworów jak i cutscenkami. Spróbuj uruchomić jedną, i zobaczyć, czy działa. Jesli tak, to jest to jakieś rozwiązanie na ten problem - oglądanie cutscenek "ręcznie" z folderu.
Jeśli natomiast nie będzie działało, to znaczy, że nie masz jakichś kodeków. Wtedy ściągnij paczkę najnowszych kodeków.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom