Przpis

Status
Zamknięty.

lee115

Member
Mam takie pytanko pamiętam że jak grałem w gothic jeszcze przed patchem 1.7 to miałem taki miecz jednoręczny co po zaostrzeniu i samodzielnym wykuciu walił 140 ale teraz zapomniałem u jakiego człowieczka kupiłem przepis i tu moje pytanie może wy wiecie u kogo można takie cacko kupić i jeszcze jedno wiecie może jak zdobyć sztabkę magicznej rudy nie biegnąc do nordmaru.

GOFER152

Member
Chodzi ci chyba o miecz przodków, przepis można znaleźć tylko w skrzyni , niestety sztaba czystej magicznej rudy jest tylko do zdobycia w Nordmarze po jego wyzwoleniu , jako jedna z nagród do wyboru . Tak było na 1.6 może teraz coś się zmieniło na 1.7 .

Karpielek

VIP
VIP
Mówisz że 140 obrażeń? Jeśli tak to najprawdopodobniej chodzi o miecz przodków(Bronie), który przepis można znaleźć otwierając kolejno skrzynie. Co do magicznej rudy można ją znaleźć losowo w kufrach najczęściej z trudnymi zamkami.

Elessar

Inkwizytor
Weteran
W zasadzie on nie powiedział, że to ma być czysta magiczna ruda, więc napiszę, gdzie są te zwykłe. A więc, sztab magicznej rudy jest w grze dużo. Oczywiście najwięcej jest w Nordmarze, ale skoro się tam nie wybierasz, to polecam odwiedzić Varant. Tam jest sporo sztabek, ze względu na przemyt :)D). Na pewno kilka można kupić od Ismaela, kowala w Mora Sul i od gościa obok Ben Erei, tego z drugiej strony drogi.

Ave

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom