Przestroga Dla Spamerów

Status
Zamknięty.

Blizna

Member
Ludzie stało śie Rosyjski król spamu został zamordowany.
Więcej informacji macieTutaj
Co sądzicie o całej sprawie? ja uważam że jakiś internauta był na tyle zdesperowany że posunoł sie do morderstwa.

Więc apeluje do wszystkich spamerów z forum streżcie śie!!
laugh.gif

Cahir

Member
No... taki Owen powinien przez to mieć się na baczności
biggrin.gif
swoją drogą dobrze że założyłeś taki temat Blizna
tongue.gif
To może być prawdziwy przełom
tongue.gif
Ale by było do śmiechu gdyby tak połowa forumowiczów odpadła
tongue.gif

Kacperex

KacŚpioszek
QUOTE (Blizna @ 31-07-2005, 11:33) Ludzie stało śie Rosyjski król spamu został zamordowany.
Więcej informacji macieTutaj
Co sądzicie o całej sprawie? ja uważam że jakiś internauta był na tyle zdesperowany że posunoł sie do morderstwa.

Więc apeluje do wszystkich spamerów z forum streżcie śie!!
laugh.gif

Heh dobrze, ze nie żyję
smile.gif
Jak ja widze spam na swoim mail to aż mnie czyści
smile.gif

Nasi spamerzy i tak działaja w inny sposób gdyż oni spamuja forum postami a nie maile niechciana korespondecją
smile.gif
No cóż na skrzynkach mamy marny "anty-spam" a tu mamy najlepszych modów wiec spam nie ma racji bytu choc nie jednego już miałęm ochote udusić np: Wilczka i yo kupka yo
tongue.gif

Godfather

Maruda Di Tutti Capi
Weteran
No to może teraz na forum zrobimy taką czystkę spamowiczów
laugh.gif
. Tyle tylko że pewnie ja poszedłbym w pierwszej linji do odstrzału
biggrin.gif
. A jeśli chodzi o to co sądze o powodzie tego morderstwa to uważam podobnie jak Blizna że to jakiś koleś którego nie było na skrzynce przez jakiś czas a kiedy wrócił zalała go fala spamu od denata, ja też bym się wnerwił
smile.gif
.

Yezo

Active Member
Hehe noo zgodze się z Kacperexem co do najlepszych modów
smile.gif

Tak sprawnie działającego teamu dawno nie widzieliśmy.

A co do tego rosjanina, to ja nawet o nim nie słyszałem, wiec napewno nie był tak słynny jak nasi spamerzy
laugh.gif
No cush można o nim powiedzieć tylko tyle:
"dostał dożywotniego ban" w łeb
tongue.gif

No a co jesteśmy najlepsi
smile.gif
happy.gif
- Kacperex

Archimonde

Member
Po przeczytaniu artykułu przez kilka minut rozmyślałem nad tym co się stało - zabił bo wysyłał spam. No i wg. mnie dobrze z robił.
biggrin.gif
Jak można mówić, że E-Maile są po to, że by słać spam. Przecież to głupota.
dry.gif
Szczytna głupota. Bardzo ciekawi mnie, jak ten koleś (kolesiówa, kto wie?
wink.gif
) będzie się bronił (broniła?) w sądzie. A może to zupełnie co innego, może nasz "król" miał przerąbane z kolesiami w czarnych garniturkach, okularkach i jeżdżącymi czarnymi Mercami lub "Beemkami"...z God Fatherem na samym szczycie?
biggrin.gif

Dobrze, że moją skrzynkę (na razie) zostawiają spokoju, bo wtedy chyba będę musiał sięgnąć po mojego "bejsbola"
laugh.gif

I dobrze, że nasz zespół moderujący jest jednym z najlepszych.
smile.gif

Pozdrawiam.

Malcom

Member
QUOTE Najsławniejszy rosyjski spamer Vardan Kusznir został w poniedziałek znaleziony martwy w swoim moskiewskim apartamencie - podała agencja Interfax. Umarł na skutek ciosów zadanych w głowę.
Niech te słowa pozostaną w naszej pamięci
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif

Rusek jeden...i dobrze że dostał w tą ruską banie..szm**** jeden
tongue.gif
Hah...ciekawe kto go tak urządził?
tongue.gif
Dobra..przyznam sie
tongue.gif
to ja i Kacperex
tongue.gif
tongue.gif
tongue.gif
tongue.gif
Ale to dopiero początek..miejmy nadzieje że Spamerzy pokorju Owen, "yo kupka yo" i inni też zostaną wyniszczeni. Uważam że dobrze sie stało! Nasz świat to nie świat dla Spamerów!
biggrin.gif

Pozdro all!
P.S Apel do spamerów! Jak nie przestaniecie wy......spamerzy
biggrin.gif
to poszczuje was moim avkiem
tongue.gif

Ashkael

Member
Ahhh jak przeczytałem o zabójstwie tego kolesia to odrazu się lepiej zrobilo
biggrin.gif
Ale o wiele większa przyjemność sprawoiłobymi gdyby nikt nie spamował i nokogo nie trza by wieszać i zabijać. Cóż jednak internet zabija i to dosłownie. Ale prawde mówiąc nigdy nie słyszałem o tym kolesiu wcześniej (może ci Rosjanie nie mają filtru antyspamowego na poczcie internetowej)

Jodełko

Weteran
Weteran
Redakcja
Haha jaki koleś ... Owen strzewż się , moderatorzy terz mają w domu noże . Sebek dobre powiedziane , dożywotni ban .... powinni tak zrobić z wsyztskiemi totalnymi spamerami ... a tak na serio to każdy człowiek zasługuje na życie , ja buym go zamklnął w więzieniu i zes łał na pezymnusowe oboty .... lool a kto go zabił ? pewnie jakiś moderator maili
biggrin.gif
do moderatorów ten świat należy:D
Pozdrawiam Jodełko

Archimonde

Member
QUOTE ja buym go zamklnął w więzieniu i zes łał na pezymnusowe oboty

Ja też bym tak zapewne zrobił, ale spójrz na sytuację tego internauty - codziennie wchodzi na swoją skrzynkę i widzi setki tych samych reklam. Ok, miesiąc, dwa da się wytrzymać, ale on to musiał znosić zapewne długo. W końcu nawet najbardziej cierpliwego człowieka takie coś może doprowadzić do dzikiej furii.

QUOTE a tak na serio to każdy człowiek zasługuje na życie

I tu masz świętą rację, ale spójrz - ten człowiek sam sobie kopał grób tak postępując. Był znany całym świecie (no może nie ma całym, ale w Europie na pewno) ze swojej głupoty i tekstu "Maile wymyślono po to, żeby wysyłać spam."

Pozdrawiam.

Godfather

Maruda Di Tutti Capi
Weteran
Godfather pisze się razem, a nie: God Father
laugh.gif
. Sory Archimonde, ale musiałem ci to wypomnieć.

Pozdro. Godfather

Jodełko

Weteran
Weteran
Redakcja
QUOTE (Archimonde @ 31-07-2005, 16:37) QUOTE ja buym go zamklnął w więzieniu i zes łał na pezymnusowe oboty

Ja też bym tak zapewne zrobił, ale spójrz na sytuację tego internauty - codziennie wchodzi na swoją skrzynkę i widzi setki tych samych reklam. Ok, miesiąc, dwa da się wytrzymać, ale on to musiał znosić zapewne długo. W końcu nawet najbardziej cierpliwego człowieka takie coś może doprowadzić do dzikiej furii.

QUOTE a tak na serio to każdy człowiek zasługuje na życie

I tu masz świętą rację, ale spójrz - ten człowiek sam sobie kopał grób tak postępując. Był znany całym świecie (no może nie ma całym, ale w Europie na pewno) ze swojej głupoty i tekstu "Maile wymyślono po to, żeby wysyłać spam."

Pozdrawiam.
ja uważam że ja mam racje ... ale jakby on mi takie coś wysyłał i bym miał możliwość to sam bym go zabił
tongue.gif
... a hu* z prawem , wole je sam wymierzać ... chodź jakbym miał się zachować cywilizowanie to bym go zostawił ... a;le taki nie jestem
biggrin.gif

doctor

Wariat
Weteran
Mnie to tam pasi ... przynajmniej mniej spamu dostane
oczywiscie nie zyczylem gosciowi smierci ale musiala byc z niego niezla gnida skoro ktos go zabil

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom