Program Do Robienia Filmów

Status
Zamknięty.

Jodełko

Weteran
Weteran
Redakcja
Mam problem. Gram w gothica 3 sobie i ostatnio nakręcam filmiki (z muzyka netem i tlenem włączonym :D), a że gram na najwyższej rozdzielczości (reszta też full), to one są w takiej. Gdy wrzucam je na Windows Media Marker, to nic tam nie widać, bo zmniejsza mi rozdzielczość.
Więc tu jest mój problem. Czy znacie jakiś program, który obsługuje większe rozdzielczości?

Feomathar

Über Boss
Moderator
Redakcja
Zacznijmy może od tego jakiego programu do nagrywania używasz ?

Pele

Dowódca Straży Magów Wody
Jodełko jesli chcesz nagrac filmik to polecam ci Fraps tylko pelna wersje bo demowa nagrywa tylko 30 sec.
A jesli chcesz program do przerobki filmikow to polecam Vegas bardzo dobry program tylko skomlikowany

Jodełko

Weteran
Weteran
Redakcja
Nie ważne jest jakim programem je nakręcam, z treści mojej wypowiedzi, można wywnioskować że chodzi o edycje!
CYTAT
ostatnio nakręcam filmiki
Czyli to mi sie udaje! Po za tym to są filmiki 30 sekundowe z frapsa, dlatego muszę je połączyć i ładnie z edytować.

CYTAT
Gdy wrzucam je na Windows Media Marker,
Napisałem czego używam, a tym się nie nakręca filmików, tylko edytuje i tu leży mój problem.

CYTAT
Gdy wrzucam je na Windows Media Marker, to nic tam nie widać, bo zmniejsza mi rozdzielczość.
Więc tu jest mój problem. Czy znacie jakiś program, który obsługuje większe rozdzielczości?
A to jest mój problem...

Vegas? A czy on obsługuje wyższe rozdzielczości? I jakie?

szczurek

Menda serowa
Weteran
O tak, Sony Vegas polecam, sam używam go do obróbki filmików, głownie do robienia frag movie i ma masę opcji których wmm nie posiada, więc mysle ze z doborem rozdzielczosci tez nie bedzie problemu.
Programik jest płatny, ale triala można pobrać spokojnie, tylko troche waży ;]

Jodełko

Weteran
Weteran
Redakcja
Już pobrałem.
Dzięki, dziś już go nie włączam, nie chce mi się.
Jak znajdę czas, to go z testuję. Czyli w piątek chyba xD.
Póki co zamykam.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom