Program Do Filmow.

Status
Zamknięty.

Najemnik@

Member
Witam! jakim programem moglbym nagrac film w trakcie gry w rozne czesci Gothica? probowalem frapsem ale da sie tylko 30 sekund, malo tego za 30 sekund zabiera srednio 80mb.

Feomathar

Über Boss
Moderator
Redakcja
Mimo wszystko polecam frapsa, to nic że można kręcić nim tylko 30s. Z reguły dłuższe ujęcia i tak się przycina, tzn ja zawsze tak robię (zawsze możesz zakupić oryginalną wersje), a to że pliki te zajmują 80mb też nie problem, bo i tak zawsze się wszystko co sklekotasz w jakimś programie konwertuje na inny format.

gh0st22

Member
-Cam Studio 2.0
-Gamecam
-HyperCam
-AviScreen Classic 1.3
-Fraps

Osobiście polecam Gamecama i frapsa

sry za double post ale mnie zlagowało i proszę o usunięcie go

szczurek

Menda serowa
Weteran
Sorki ze sie do tematu wbijam, ale mam podobne pytanie.
Z nagraniem filmików nie mam problemu, fraps dobrze wykonuje swoje zadania, ale chciałbym żeby ktoś mi polecił jakiś programik to późniejszego sklejenia tego.
Używałem Sony Vegas Pro ale trial mi wygasł, poszukuje czegoś równie efektywnego, jeśli wiecie co mam na myśli.
Z góry dziękuje.

Feomathar

Über Boss
Moderator
Redakcja
Windows Movie Maker ;]
Proste, a skuteczne :p
Jak masz jakieś problemy z obsługą to pisz na gg, powiem Ci co i jak ;]

szczurek

Menda serowa
Weteran
CYTAT(szczurek @ 25-07-2008, 22:17) index.php?act=findpost&pid=190571
Używałem Sony Vegas Pro ale trial mi wygasł, poszukuje czegoś równie efektywnego, jeśli wiecie co mam na myśli.
Z góry dziękuje.

Kiedy WMM jest superowy :(

A uzywales svp ?? ;p Nie ma porównania

matix24

Member
Ja mam problem taki ze program fraps nie nagrywa mi dzwieku tzn. nagrywa bardzo cicho ale ten szum w glosnikach to wszystko zaglusza. Sprawdzalem w sterownikach, wszystko jest na full. W czym moze byc problem?

T

Thran

Guest
A ja niewiem właśnie jak Frapsem nagrywac z gry możecie mi podpowiedziec co robic ? bo niewiem jak nagrywac i tak dalej z resztą dam radę tylko byle bym nagrywał :)

gh0st22

Member
CYTAT(szczurek @ 25-07-2008, 22:17) index.php?act=findpost&pid=190571
Z nagraniem filmików nie mam problemu, fraps dobrze wykonuje swoje zadania, ale chciałbym żeby ktoś mi polecił jakiś programik to późniejszego sklejenia tego.
Z góry dziękuje.

Unlead Video Studio 11 +PL :)) bardzooo dobrze się spisuję, łatwy w obsłudze i takie tam duperele, ale niestety za free to tylko trial 30 dni ale jak byś dobrze poszukał może byś znalazł full wersje :)

PS:Zawsze można sobie sklejać jakieś krótkie filmik windowsowskim programem :D

Wenzelzxc

Member
unlead video studio to dobry program i łatwy w obsłudze lecz za free tylko 30 dni jednak polecam sie do windows movie maker bo za free tan program jest godny sklejania filmów

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom