Problemy W G3Zb

Status
Zamknięty.

Koza123

Nadworny błazen Rangiza
Mówimy tu o problemach w G3 ZB. Podobny temat już widziałem ale był zamknięty a myślę , że wiele osób ma jeszcze dużo pytań. To ja zacznę. Mam problem z tą misją z Oschem. Wpisuje spawn Hector i wyskakuje gość w takim stroju kowala co się nazywa Hector Osch. Nie ma na sobie pancerza elit. szpiega więc nie jestem pewny czy to on. No ale dobra. On daje mi dowód , że Thorus coś knuje i mówi mi o Miltenie. Ok , biorę ze sobą Miltena i ide do gothy tam gdzie przyzwałem Oscha i próbuję z nim gadać ale jest tylko opcja z kradzieżą kiesz. Z Gornem też nie moge pogadać. O co tu chodzi.

Proszę o wyrozumiałość , to mój pierwszy post i pierwszy temat.

Wishot

New Member
znaczy nie grałem w zmierzch bogów ale grałem w Gothic3 bez dodatku. Często są takie problemy z zadaniami..sam nie mogłem 12 wykonać. Szukałem na innych forach i dowiedizałem się, że w przypadku pirackich wersji G3 I G3ZM należy zmienić jeden plik pisemny...przez niego często nie da się wykonać zadania. Niestety nie pamiętam już gdzie to znalazłem. Spróbuj poszukać. Dzięki temu zakończyłem pozytywnie Gothic 3

tomisakis

Whiskas
VIP
Z tego co pamiętam to Thorus więzi Oscha w świątyni w Trelis. Idź go stamtąd uratuj i zabierz do Gothy razem z Miltenem. Wtedy zobacz czy możesz z nim gadać.

PS. Mamy dział do pytań, więc jesli ktoś potrzebuje pomocy zakłada osobny temat i tam go opisuje.

Koza123

Nadworny błazen Rangiza
Ale ja dałem spawn Hector i wyskoczył Hector Osch ale w takim stroju kowala więc nie wiem czy to on. Wezwałem go obok Gorna no więc niczego tu nie rozumiem.Aha. I temu przyzwanemu nie da się powiedzieć "za mną" czy czegoś takiego. Nawet jak przychodzę do niego z Miltenem.

Edit : Pod ziemią w tej świątyni był właśnie Milten nie Osch bo Miltena raz wezwałem i był ten sam problem więc odnalazłem go bez kodów.

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Z tego co pamiętam, Hector jest teraz uwięziony w świątyni Trelis, tej starej, z czystego G3. Ale musisz się pewnie o tym wcześniej dowiedzieć. Leć do Trelis i porozmawiaj z Thorusem, albo od razu próbuj w tej świątyni.

Koza123

Nadworny błazen Rangiza
Aaaaa... . W tej co jest w niej misja "Sprawdż czy w świątyni w Trelis nie pozostał ktoś żywy"? Spróbuję.

EDIT:
Dzięki. Przeszedłem G3ZB. Mam teraz coś na kształt wolnej gry. I mam pytanko. Gdzie można znależć Thorusa i Diego po Misji "Zabij Bestię"?

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
Thorus będzie tam gdzie w G3 było przejście do Varantu. A Diego, o ile się nie mylę, już nie znajdziesz.

Koza123

Nadworny błazen Rangiza
Aha.Wpisałem spawn Diego i był diego i mówił coś takiego : " Milten jest w Gocie....." Ale nie było głosu więc nie wiem czy to on mówił czy Bezi. Ale kamera była na niego ustawiona i potem dostałem misje "odnajdż Miltena w Gocie". Ale gadam z Miltenem w sali tronowej i tam nie ma żadnej innej opcji niż to z kradzieżą kiesz. Też wezwij Diega na spawn i Lestera się też da.Aha. Podacie mi kody na tych co mają informacje o czarnym magu? Z góry dziękuję.

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
Po pierwsze głupio grać z kodami.
Po drugie, wszystko masz opisane w dzienniku misji oraz w tym temacie http://gothic.org.pl/forum/index.php?/topic/27458-info-o-czarnym-magu/.
Po trzecie, w gothic 3 na spawn były nawet teletubisie typu "Tinky - Winky" a nie pojawiały się w grze. To też jest tylko kod źródłowy, a postacie nie muszą się koniecznie pojawiać w grze.

PS. Powinieneś mieć mniejsza sygnaturke.

Koza123

Nadworny błazen Rangiza
Dzięki. A jak zmienić rozmiar sygnatury? :blush:

Koza123

Nadworny błazen Rangiza
No dobra moje problemy rozwiązane. Niech inni mówią o swoich.

abi

Witch numero Uno
Członek Załogi
Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom