Problem

Status
Zamknięty.

Roioan

Member
A więc przeszedłem parę misji i teraz mam obrabować dom.
Jadę z gościem jestem pod chatą i wchodzę. Idę do pierwszej strzałki na górze i pokazuje mi się filmik. Następnie idę dalej korytarzem i wchodzę do drugiej strzałki i gość się budzi. Czy ktoś może mi powiedzieć jak to trzeba zrobić??

PZDR
tongue.gif

cichy

Member
Musisz użyć klawisz skradania się, już nie pamiętam, który to był, ale wiem, że na oczątku tej misji w lewym górnym rogu ekranu pokazuje ci się co trzeb przycisnąć aby CJ zaczął się skradać.

G

Gray_Fox

Guest
QUOTE A więc przeszedłem parę misji i teraz mam obrabować dom.
Jadę z gościem jestem pod chatą i wchodzę. Idę do pierwszej strzałki na górze i pokazuje mi się filmik. Następnie idę dalej korytarzem i wchodzę do drugiej strzałki i gość się budzi. Czy ktoś może mi powiedzieć jak to trzeba zrobić??

PZDR

Od tego sa fora o San Andreas...

Musisz chodzic jak najciszej. Skradac sie, bedac obok skrzynki wcinij enter, CJ podniesie, i takim samym cichym tempem wsadzaj do ciezarowki naciskajac enter. W gornzm prawym rogu czy nizej masz pomiar glosu. Jak go przekroczzsz to koles tylko krzknie, a drugim razem misja niezaliczona.

cichy pisalismy w tym samym czasie

Jezeli nie zrozumiales dalej to mam fragment z solucji...

Wskakuj w ciężarówki i ruszaj z Ryder`em do pewnej posiadłości w East Beach. Masz wynieść z niej trzy skrzynie z bronią(enterem się je podnosi). Po wejściu do domu musisz się skradać (ALT+ruch). Jedna skrzynka jest koło armaty, druga z nich w pokoju po prawej stronie, następna na końcu schodów(można zebrać ich więcej, ale nie trzeba). Na wszystko masz ~7 minut. Po załadowaniu skrzynek jedź spokojnie do pasera.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom