Problem

Status
Zamknięty.

milioner

New Member
A więc jest tak :
Orkowie nie chcą mnie wpuszczać do swoich wodzów dlaczego??
W każdym mieście mam powyżej 75 % reputacji i powinni mnie wpuścić!!!
Co mam robić ??

Randal

Banned
I tak cie nie wpuszczą ponieważ musiałeś odbić juz 3 miasta z rąk Orków i stracili do ciebie zaufanie.A takie tematy są już od bardzo dawna przerabiane.

Taki temat juz był (chyba).

Temat do zamknięcia.

milioner

New Member
Nie chcą mnie wpuścić do swoich wodzów to chyba mi nie ufają.

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Odbijałeś miasta? Jeśli nie to może jednak nie masz tych 75% reputacji w mieście albo rozmawiasz nie z tym orkiem z którym trzeba;p Albo to zwykły bug... :)

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
No to już masz odpowiedź :) Jesli odbijesz 3miasta i porozmawiasz z orkowym wodzem on stwierdzi że orkowie mają dość tego i będą atakować każdego człowieka. Od tego momentu wszyscy będą wrogo nastawieni do Ciebie. Niezależnie od tego jaką masz reputację.

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
Zdaje się, że na patchu 1.74 już tego nie ma. Tzn. że możesz mieć podbite nawet cztery miasta, a w piątym nikt się na ciebie nie rzuca.

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
Zdaje się, że na patchu 1.74 już tego nie ma
Właśnie, że jest. W dodatku nie musisz rozmawiać z hersztem....jego strażnicy cię od razu zaatakują po odbiciu 3 miast.

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
Dlatego napisałem zdaje się. Może to nie o ten patch chodzi, ale gdzieś chyba czytałem o takiej możliwości...

Tak dla pewności w 1.74.14 G3 Questpaket Enhanced Edition nie ma takiej opcji tak?

Bo ja w prawdzie grałem w tę wersję, ale ja najpierw zrobiłem komplet zadań w wszystkich miastach, a na końcu zacząłem je wyzwalać, więc nie mam pewności, jak to jest do końca.

605534619

New Member
Ja popełniłem taki sam błąd odbijałem miast jak leci ,orkowie zakatowali jak mnie zobaczyli zacząłem od nowa grę i zrobiłem tak po wykonaniu wszystkich zadań nie wyzwalałem go tylko szedłem następnego, a przez takie wyzwalanie traci się dużo doświadczenie i trochę przestrzegam bo bo jak przechodzisz 2-3 grę raz bo popełniłeś błąd odechciewa się grać .

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
Temat chyba wyczerpany. Zamykam.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom