Problem

Status
Zamknięty.

Rymdej

Member
Mam problem

zdobyłem od Somy pancerz i broń dla Kana a gdy do niego podchodzę nie rozmawia ze mną tak jakbym tego nie miał.

Do tego nie mogę nawiązać rozmowy z Gornem

co robić?

Python361

New Member
Otóz mam ten sam problem z Gornem... Wszedlem do Gothy jak gdyby nigdy nic ide do Gorna a on mnie splawia standardowym tekstem "nie mam teraz czasu" <_<
Jakby bylo tego malo straznik bramy strzelil na mnie focha i nie chce ze mna gadac (za 1 razem mnie nie zatrzymal), a kiedy chce z nim pogadac (klikam LPP) wykonuje dziwne ruchy jakby sie zaciął... ehh :) gdyby ktos znal rozwiazanie problemu prosze pisac ;)

Roshi125

New Member
CYTAT(Python361 @ 13-12-2008, 21:11) index.php?act=findpost&pid=206005
Otóz mam ten sam problem z Gornem... Wszedlem do Gothy jak gdyby nigdy nic ide do Gorna a on mnie splawia standardowym tekstem "nie mam teraz czasu" <_<
Jakby bylo tego malo straznik bramy strzelil na mnie focha i nie chce ze mna gadac (za 1 razem mnie nie zatrzymal), a kiedy chce z nim pogadac (klikam LPP) wykonuje dziwne ruchy jakby sie zaciął... ehh :) gdyby ktos znal rozwiazanie problemu prosze pisac ;)

musisz uzbierać dla tego strażnika 50 tys złota i dac mu je wtedy będziesz mógł rozmawiać z Gornem

ps: późnej możesz zabić tego strażnika i zabrać swoje 50 tys

Rymdej

Member
ja mam ponad 100 tyś sztuk złota i nadal strażnik nie chce gadać ze mną. też wykonuje te dziwne ruchy. gorn też nie chce

a co z tym ekwipunkiem dla Kana?

bimber12345

Member
A dla Somy zebrałeś rudę ??
A żeby uzyskać dostęp musisz najsampierw iść do Trelis. Dostać misje od Thorusa. Kilka misji potem dla Oscha, dostaniesz dwie opcje dialogowe :
Albo jestes po stronie gorna
Albo po stronie Thorusa
jedno i drugie wiąże sie z porozmawianiem z Gornem. Idziesz do Errola, zatrzymuje Cie i musisz dlaniego wykonać kilka misji
Wtedy możesz pogadać z Gornem
na przyszłość Jak rozmawiacie z Errolem nie klikajcie, że nie zapłacicie. Lepiej wogóle nie gadać jak nie macie kasy !

Python361

New Member
@Duch
Ja chyba powiedzialem ze nie zaplace (w momencie wyboru standardowa 3-5 skeundowa scinka ^^ nie widzialem opcji). Mam dalej szanse na przejscie gry po stronie gorna (zalezy mi na tym :p)?

bimber12345

Member
Gdy włączysz wcześniejszy save
Albo jeśli ktoś Ci wyśle odpowiedniego sava. Ja gram na jednym więc na mnie nie licz, ponieważ jestem dużo dalej

Rymdej

Member
no to fajnie

powiedziałem że nie zapłacę, czyli wszystko od początku muszę zaczynać...

tak zebrałem dla Somy rudę. I nawet dał mi ten ekwipunek skubaniec.

wkurza mnie już powoli ta gra. Nie ma nic nowego w niej i na dodatek cała masa błędów...

haxo22

Member
CYTAT(Rymdej @ 17-12-2008, 00:32) index.php?act=findpost&pid=206534
no to fajnie

powiedziałem że nie zapłacę, czyli wszystko od początku muszę zaczynać...

tak zebrałem dla Somy rudę. I nawet dał mi ten ekwipunek skubaniec.

wkurza mnie już powoli ta gra. Nie ma nic nowego w niej i na dodatek cała masa błędów...

nie ma nic nowego? dajmy na to ze Vengard nie ma bariery ( 1 maly nowy przyklad )

bimber12345

Member
Coś nowego...?
Ok
Nie da się wejśc ani do varantu ani do Nordmaru
Już są dwie różnice
Kilka nowych scyzoryków
Trzecia...
Wiele nowych błędów
Czwarta...
....

Najemnik@

Member
CYTAT(Duch @ 18-12-2008, 12:45) index.php?act=findpost&pid=206658
Coś nowego...?
Ok
Nie da się wejśc ani do varantu ani do Nordmaru
Już są dwie różnice
Kilka nowych scyzoryków
Trzecia...
Wiele nowych błędów
Czwarta...
....

Zadziwię Cię, da sie wejsc do nordmaru inna przelecza niz faring.

Python361

New Member
Hum a wie ktos moze gdzie podziewa sie Osch kiedy to Gorn karze nam go przyprowadzic do Gothy ? :) szukalem chyba juz wszedzie (wokół Trelis)

@Najemnik@ w G3 ZB da sie wejsc do Nordmaru o_O ?

Python361

New Member
Hum tam tez szukalem...w swiatyni jak i pod nią ;/ ani sladu ^^ moze to bug...ehh nie zdziwil bym sie bo nawet kod "goto Osch" nie działa ;)

Najemnik@

Member
Pamietaj z g3 swiatynia gdzie byl Kamak,miecz miloka i nadzorca tempek? to dokladnie tam, wejscia pilnuje czterech orkowych wojownikow wiec musisz uzyc sily ;]

P.S.
On sie zwie Hector Osch ;p

Python361

New Member
Hehe rzeczywiscie :) pamietam swiatynie, dzieki wielkie :) zaraz bede szukał :p

jeszcze raz dzieki i pozdrawiam :)

night1pl

Member
a jak nie mogę podejść do Thorusa bo orki na mnie już chcą nawalać :p

MichałABG

Member
aby iść do Thorusa musisz udać się w kierunku przełęczy z Varantem, w mieście już go nie ma.

night1pl

Member
dobra to mieniło mam już patcha ale jak wciskam "C" i biorę to co umiem to nie ma opisu i jak przejść do Thorusa lub złagodzić orków w Trelis

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom