Problem

Status
Zamknięty.

Adriano88

New Member
Mam problem: po włączeniu gry w ekwipunku nie ma obrazków przedmiotów, nie wiem czemu, mój komputer jest dwu rdzeniowy i wo gule wymiata, system operacyjno XP, proszę pomóżcie :)
Aha i mam problem z uruchomieniem dodatku mroczne tajemnice: mianowicie gdy daje nowa gra pojawia się pasek ładowania, i w połowie gra się minimalizuje się i wyświetla sie komunikat że aplikacja nie odpowiada pliss help ")

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Ewentualnie aktualizację sterowników do karty graficznej..może pomóc

Co do MT...to spróbuj instalki jeszcze raz

Everon_92

Member
Spróbuj reinstalować podstawkę jak i moda,spróbuj zainstalować na innym dysku/partycji.Może stery do karty grafiki,albo za stare albo za nowe.Masz SP2?Jak nie to ściągnij.

Karpielek

VIP
VIP
Tez tak mialem z tymi obrazkami ze nie wyswietlaly mi sie <_< Jak gralem po raz pierwszy to mialem rozdzielczosc 600x800 i wyswietlalo mi obrazki ale niewyrazna byla grafika. Wiec zmienilem rozdzielczosc 1200x1236 czy cos takiego a obrazki znilkly. Mysle ze to jakis bug! Zawsze na nowo instalowalem gre i mialem tak samo :(

Adriano88

New Member
Próbowałem wszystkich waszych pomysłów nic nie pomogło, dodatek nadal nie działa, a obrazków nadal nie ma cóż nie pogram sobie w G1... :/

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom