Problem

Status
Zamknięty.

Karpielek

VIP
VIP
Wiecie co ja nie wiem czy to jest normalne ale stalo mi sie tak ze jak wrocilem z gorniczej doliny i mialem 3 rozdzial to mi sie wczytal ten filmik co jest na poczatku gry ze mnie Xardas sprowadzil ze swiatyni. Nastepnie jak wyszedlem to spotkalem Gaana mysliwego i on drugi raz zlecil mi zadanie prychajaca istota a ja je wykonalem w 1 rozdziale. Potem wiecie teleportowalem sie do Xardasa i opowiadam mu co sie stalo. Ide do Khorinis i spotykam bandyte a 1 rozdziale ich zabilem. Tak jakby mi sie wczytal rozdzial od nowa ale mam fabule 3 rozdziału. Po prostu potwory i niektore qusty mi sie powtorzyly. Spotkalem Cantara na tej lawce tez w 3 rozdziale a w miescie Sara ma teraz jego stanowisko a 1 rozdziale ja wydalem,spotkalem tez Rengaru tez go wydalem ale i tak nie moge z nimi rozmawiac ani handlowac. Mowie wam jakies nie normalne. Ale z drugiej strony mozna sobie expa nabici:D Zdazylo wam sie cos takiego?? Jak cos to piszcie.
Pozdro:)

Pandrodor

Member
Pisz wyraźniej bo mnie krew zalewa...
Raczej tego nie naprawisz. Jak nie masz starego save to graj od nowa. Zdarza się.
Pozdrawiam.

Kyroge

Member
Zwykły bug. Ja miałam rak, że 2 razy oczyszczanie kapliczek Innosa i żyję :D Nie przejmuj się bugiem, zawsze możesz zdobyć więcej EXP ;)

Wenzelzxc

Member
heh ciekawe,moim zdaniem coś zle z serwem lub błą d w grze

post nic nie wnosi. to kolejny raport z rzędu. ostrzeżenie ustne tym razem. jeszcze jeden i konsekwencje będą nie miłe. NS

arkozwoli

Member
sluchajcie nie wiem czy w dobrym temacie pisze i z gory przepraszam jesli nie ale rowniez mam problem
apropo proby ognia czytalem posta jak ja przeksc ale nie wiem czy dobrze robie sprawa jest taka
ide sobie spotykam ignara i dragomira ide dalej dalej napotykam bandyte nad mostem siepam mu i ide dalej potem spotykam ulfa splawiam go ide dalej wchodze do tej jaskini a na platformmie nie ma nikogo (powinien byc agon) biore rune i wracam napotykam ulfa ale nie daje rady go zasiepac za nic wiec mu uciekam i wracam do klasztoru i tu moj problem, gdzie jest ten glupi golem??!! czytalem ze przed mostem z bandyta w lasku na stoku (???) jakim lasku i jakim stoku?? czy ktos moze mi dokladnie opisac miejsce pobytu golemka?? i jeszcze jedno pytanie czy jak zabije juz tego golemka to czy moge sie podszkolic (nie konczac proby ognia) i wrocic i zasiepac tego ulfa??? prosze dokladna odpowiedz na moje pytania a zwlaszcza o golemie
z gory dziekuje i pozdrawiam wszystkich i wszystkim czytajacych(cym) mojego posta i piszacym(cych) odpowiedzi :p :)

Najemnik@

Member
wyobraz sobie ze ja mialem takiego beszczelnego buga ze na samym koncu gry byly 2 smoki ozywience :D ledwo ogarnalem ;p a jak wracalem to wszystkie zabite potwory znowu byly xD

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
CYTAT
sluchajcie nie wiem czy w dobrym temacie pisze i z gory przepraszam jesli nie ale rowniez mam problem
apropo proby ognia czytalem posta jak ja przeksc ale nie wiem czy dobrze robie sprawa jest taka
ide sobie spotykam ignara i dragomira ide dalej dalej napotykam bandyte nad mostem siepam mu i ide dalej potem spotykam ulfa splawiam go ide dalej wchodze do tej jaskini a na platformmie nie ma nikogo (powinien byc agon) biore rune i wracam napotykam ulfa ale nie daje rady go zasiepac za nic wiec mu uciekam i wracam do klasztoru i tu moj problem, gdzie jest ten glupi golem??!! czytalem ze przed mostem z bandyta w lasku na stoku (???) jakim lasku i jakim stoku?? czy ktos moze mi dokladnie opisac miejsce pobytu golemka?? i jeszcze jedno pytanie czy jak zabije juz tego golemka to czy moge sie podszkolic (nie konczac proby ognia) i wrocic i zasiepac tego ulfa??? prosze dokladna odpowiedz na moje pytania a zwlaszcza o golemie
z gory dziekuje i pozdrawiam wszystkich i wszystkim czytajacych(cym) mojego posta i piszacym(cych) odpowiedzi tongue.gif smile.gif

Masz buga jak nic...ale

Golema znajdziesz za drzewami jak staniesz przy moście gdzie zabiłeś tego bandytę...odwróć się o 180 stopni i cały czas do przodu i za drzewami po drugiej stronie siedzi Golem.....tylko do jego zabicia potrzebujesz świętego młota z piwnic klasztoru....więc musisz go zawinąć

co do drugiego pytania...to raczej możesz...ale nie gwarantuje, że przez ten bug w ogóle uda ci się probę Ognia ukończyć

arkozwoli

Member
czyli jak po tej stronie mostu co stal bandyta to golem jest po drugiej stronie za drzewami tak? oki poszukam
a co do tych bugow to mysle uda mi sie ukonczyc probe ognia bo rune pusta juz zdobylem a magic mlot mam od samego poczatku kiedy z klasztoru wychodzilem jak cos to dam znac pisac jak jakie odpowiedzi znacie

jeeest UDALO SIE!!!! :) :D ;) jestem MAGIEM OGNIA!!! dziekuje wszystkim za pomoc <respect> :)

ale jest jeszcze jeden problem mag karras dal zadanie zeby kupic trzy zwoje u czarodzieja ignaza chyba w khorinis i nie wiem gdzie on mieszka
ktos moze mi powiedziec jak sie do niego dostac?? z gory dziex :)

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Ignaz siedzi bodajże w mieście portowym (a raczej na jego granicy), za kowalem Carlem.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom