Problem

Status
Zamknięty.

splendid

New Member
Witam wiec tak jestem w V rozdziale w świątyni śniącego zabiłem 3 szamanów pokonałem tego wojownika Gor Boba czy jakoś tak iii wchodzę do czerwonego pomieszczenia wciskam przycisk ściana znika ! w solucji jest napisane ze trzeba użyć kuszy lub luku i strzelić w przełącznik .... tylko ze ja mam 10 zręczności no i nic nie mogę użyć no i tu jest problem kula ognia sie nie da na powierzchnie nie wyjdę bo użyłem czaru teleportacji i krata jest zamknięta nawet jeśli użyje teleportu to nie wrócę do miasta bo będę je musiał wybić cale ! bez uriziela i magicznej zbroi ! nie wiecie czy może jest jakiś inny sposób
na otworzenie tej kraty ! bo inaczej będę musiał wczytać grę nauczyć sie zręczności i cala świątynie od nowa a to jakoś mi sie nie za bardzo podoba ! pozdrawiam

switek17

Member
Może masz mikstury dodające zręczność? Od Riordiana się dostawało przed i po znaleziueni kamieni ogniskujących. Skoro masz tylko 10 zręczności to na pewno ich nie piłeś, a może nie sprzedałeś.
A jeśli chodzi o powrót do NO, to co za problem? Jesteś magiem tak? (sokoro tak mało zręczności) Przywołujesz golemy lub demona, które odciągną orków a ty nawalasz ich z czarów. Jest wiele miejsce gdzie można stać nietykalny,, np. brama do dalszej części obozu orków.

Kacperex

KacŚpioszek
Zawsze pozostają Ci kody na teleportacje , na mikstury itd.
Jak nie chce Ci się wracać, a chcesz już praktycznie zakończyć rozgrywkę

splendid

New Member
heh wczytalem gre i doszedlem do tego momentu teraz mam 60 zrecznosci xD no mniejsza ten problem ktory teraz mnie spotkal jest bardzo dziwny ! chodzi o kapliczki serc wbilem 4 sztylety a 5 sie nie da bezi rusza ramionami po wcisnieciu ctrl+up co mam zrobic ?! ostatnia kapliczka no ! zal zal ! ( gdybym gral na kodach to wcisnolbym K i przenioslo by mnie przez krate )

switek17

Member
Jeśli masz wszystkie 5 sztyletów, hm... Powiem tyle, że też tak miałem. Raz nie mogłem wbić tam przy Xardasie wszystkich. W kapliczkach też miałem problemy. O! A może Śniący ci to uniemożliwia? On jakimś czarem rzuca, chyba kula ognia. No jeśli nie, to może to być bug. Ale popróbuj jeszcze.

Kacperex

KacŚpioszek
Schowaj wyciągnij inna broń, potem znowu wyciągnij sztylet i wbij. Nie ma bata w tym miejscu nie ma nigdy bugu. Uważaj na śniącego i jego kule, Na pewno masz dobry sztylet w ręce?

splendid

New Member
kurde przeszedlem gothic z 10 razy na kodach zadnych problemow z kapliczkami teraz gram 1 raz bez kodow i wszystko sie pieprzy xD

Dobra przeszedlem gra jeszcze latwiejsza niz na kodach <lol2> wlasnie instaluje g2 pozdro

CrugeeR

New Member
jej założe sie że miałes 4 sztylety bo na bank nie byłes u 3 szamana bo on jest troche schowany

a propo kodów: hackerzy wy gry nie umiecie przejśc :D

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom