Problem!

Status
Zamknięty.

Piccolo

New Member
Może to trochę lamerskie, ale szukałem już po różnych stronkach odpowiedzi i nie mogę jej znaleść, otóż chodzi mi o to gdy wchodzę w mapę, to jak zaznaczona na niej jest moja pozycja?? Bo mam iść tam tu tu i tam, a jak mam to zrobić jak nie wiem gdzie jestem i w którą stronę skręcić, lazłem za kompasem ale ta kulka mnie zaprowadziła do jakiegoś zamczyska na jakiejś górze:p Naprawdę chciałbym pograć w grę, która mnie słono kosztowała (sprzęt też) a wkurzają mnie takim czymś. Nawet w obku to jest lepiej rozwiązane, proszę o pomoc!!!

Gravell

Member
Masz kupioną mapę, czy korzystasz z tej questowej? Jeżeli korzystasz z questowej to zalecam kupno własnej, raptem 500sz, co nie jest takim wielkim wydatkiem...

Piccolo

New Member
CYTAT(Gravell @ 13-07-2007, 15:45) [snapback]148320[/snapback]
Masz kupioną mapę, czy korzystasz z tej questowej? Jeżeli korzystasz z questowej to zalecam kupno własnej, raptem 500sz, co nie jest takim wielkim wydatkiem...

A gdzie taką mapkę można dostać i jak wtedy widać mnie na mapie? Korzystam z tej mapy, co jest na samym początku, klawisz skrótu to chyba m

Gravell

Member
Jeżeli nie kupowałeś mapy to znaczy, że korzystasz z questowej... Można kupić u wodza(?) pierwszej napotkanej wioski - Ardei (chyba Hamlar się nazywał), w sumie to można kupić w każdym mieście... Tam będziesz miał zaznaczoną swoją pozycję :)

Pozdro

Piccolo

New Member
CYTAT(Gravell @ 13-07-2007, 15:52) [snapback]148322[/snapback]
Jeżeli nie kupowałeś mapy to znaczy, że korzystasz z questowej... Można kupić u wodza(?) pierwszej napotkanej wioski - Ardei (chyba Hamlar się nazywał), w sumie to można kupić w każdym mieście... Tam będziesz miał zaznaczoną swoją pozycję :)

Pozdro

Dzięki wielkie! Już sprawdzam, pozdrawiam również!

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom