Problem :/

Status
Zamknięty.

Nemaroch

New Member
Mam "w miarę dobrego" kompa (GF 8800GTX, Core 2 Duo E6300, 2gb ram.), Windows Xp Professional x32, Gothic 3 jeszcze na starym kompie (PIV 3.0GHz, Radeon X600Pro, 2gb ram) chodził jako tako, na nowym komputerze, za pierwszym razem działa, zapisuję grę, wyłączam. Jeśli próbuje włączyć ją ponownie - nie działa, wyskakuje okno windowsowskie "wystąpił problem z aplikacją G3 i zostanie ona zamknięta, Wyślij raport błędów / nie wysyłaj - chyba każdy zna to okno. Co zrobić by gra działała i czemu nie działa ? Proszę o odpowiedź, mam nadzieje, że nie wyrzuciłem kasy za grę i za kompa w błoto :/

szczurek

Menda serowa
Weteran
Polecam jedną z podstawowych czynności jakie wykonuje się w takim przypadku, czyli reinstal gry.
Czemu nie działa ?? Błąd który wyskakuje wiele nam nie mówi, ale jest tam chyba taka opcja żeby wyświetlić o nim więcej szczegółów. Tam może być info o tym czemu gra się wyłącza.

Nemaroch

New Member
Re instalowałem kilkanaście razy i nic nie dawało. Potem wyśle dokładną treść tego błędu.

Nemaroch

New Member
Problem został rozwiązany, dokładnie to sam się rozwiązał, jak na razie gra działa. ;P

Tyberius

New Member
Mam ten sam problem i odpowiedź jest taka:
-Crtl + Alt + Del
-Zakładka procesy
-Znajdujesz Gothic3 i zamykasz proces
-Komputer chodzi szybciej bo nie jest juz obciazony Gothiciem i mozesz go ponownie odpalic (Gothica)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom