Problem ze szponem beliara

Status
Zamknięty.

Kael

New Member
Mam mały problem. Zabiłęm Kruka mając 66-1h i 67-2h. Kruk miał 2h miecz. A ja chciałem mieć 1h. Jeśli możecie mi pomóc to proszę was o nią. Co mam zrobić by dostać 1h szpon beliara może być nawet kod
smile.gif

S

Sir Karolus

Guest
To jest zależne od twoich umiejętności którą umiejętność masz bardziej dopakowaną raki będzie twój miecz. To wszystko.

A

Anonymous

Guest
Musisz poswięcić miecz w Kapliczce Beliara i dostosuje sie do twojich umiejetności, czyli musisz mieć wiecej umiejętnosci walki mieczem 1-ręcznym

Kael

New Member
Wiem że to zależy od umiejętności ale mi chodzi o sposób zmiany tego miecza albo kod na 1h
smile.gif
A wogóle to dzięki za poradę Sir Karolus ale jagbyś mógł to napisz coś konkretniejszego
smile.gif

Odydoz

Member
No nicy co? Napisał wszystko, co trzeba było. Jak chcesz miec jednoręczny to musisz mieć wiecej w broni jednorecznej i basta.

FaTtaLitY

Member
Zmiana z miecza dwuręcznego na jednoręczny jest Niemożliwa.Jedyny Sposób to wczytać save'a i zwiększyć swoje umiejętności walką brońmi jednoręcznymy aby były większe od umiejętności walki dwuręcznymi.Wtedy jak ubijesz Kruka dostaniesz jednoręczne ostrze.Pozdro.

E

eMzi

Guest
O bosze ludzie on napisał że nawet kodami chce zdobyć 1h Szpon.
Wyrzuc Szpon na ziemie (wcześniej włącz kody), najedź na niego tak żeby się wyświetlała jego nazwa, wciśnij F2 i wpisz set fbbox (uważaj aby Szpon był cały czas zaznaczony), powinien ci się pojawić kod na Szpon Beliara ale dwuręczny. Wpisz ten kod zamieniając "2h" na "1h" i po kłopocie...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom