Problem Z Wydostaniem Się Z Dżungli/świątyni

Status
Zamknięty.

Camaron

New Member
Mam dość specyficzny problem...
Po wykonaniu zadania z świątynią bogini, powróciłem do dżungli, gdyż myślałem, że ominąłem jakieś zadania w Setarrif, albowiem śpieszyłem się by dogonić jednookiego. Do dostania się tam użyłem tunelu chronionego przez 'Starego Cieniostwora', a następnie biegłem przez Krwawą Dolinę, Bagna itd. Po drodze z klasztora jest niewielki spadek, z którego należy zeskoczyć. Za jego sprawą nie da rady się wrócić... Niestety gdy zwiedziłem okolice zamkniętego miasta i udałem się w drogę przez świątynię, okazało się, iż brama do sanktuarium, gdzie spotkałem Ahn'Balem jest zwyczajnie zamknięta... Próba przejścia przez góry zakończyła się śmiercią, podobną do tej przy kontakcie z wodą...

Innymi słowy, pytam się was drodzy przyjaciele. Zna ktoś jakiś kod na przenikanie przez ściany/latanie, czy też mam grać od nowa?

Edit: Przejrzałem nieco forum i spostrzegłem, iż nie ma dobrze nam znanych z poprzednich części Gothica kodów. Wygląda zatem na to, iż muszę poszukać alternatywnego sposobu rozwiązania problemu...

Edit2: Problem zażegnany! Udało mi się znaleźć starego autosave. Niestety, ominie mnie relikwia Adanosa z wieżyczki niedaleko Setarrif...

Temat można zostawić jako ostrzeżenie dla innych graczy, którzy popełniliby ten sam błąd co ja.

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
Musisz przejśc przez góry, to jedyne wyjście i jedyna droga
Arcania jest liniowa co znaczy, że nie powrócisz do poprzednich lokacji.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom