Problem Z Wpisywaniem Kodów

Status
Zamknięty.

Gaan

Handlarz
Dwa miesiące temu kupiłem sobie G3 ZB i nie mogłem go przejść z powodu braku Lee.
Poszperałem w necie i znalazłem kilka wyjść i sugestii na ten temat. Żadna się nie sprawdziła.
Ostatnim wyjściem (z tego co znalazłem w wszystkowiedzącym necie) jakie mi zostało mi wyczarowanie sobie Lee na kodach.
Problem polega na tym że robię wszystko według instrukcji a nadal nie wyskakuje mi tabela

Hadler

Member
A co dokładnie robisz? Bo jeśli chcesz włączyć tabele, to wystarczy wpisać "Marvin" (tylko bardzo szybko) bez żadnego okna, lub w oknie postaci (już nie pamiętam), ale zanim spawniesz Lee, spróbuj się najpierw teleportować do niego :), dopiero jeśli to nie zadziała, to go spawnij. Pozdro, Hadler

tomisakis

Whiskas
VIP
"W celu odblokowania kodów musisz wyedytować plik o nazwie ge3.ini. Znajduje się on w katalogu:
\Gothic 3 Forsaken Gods\ini\

Zlokalizuj sekcję:

[Game]

TestMode=false

i dokonaj zamiany na:

[Game]

TestMode=true

Zapisz plik i uruchom grę. W dowolnym momencie rozgrywki wciśnij klawisz [~]. Do nowo otwartego okna możesz wpisywać następujące polecenia:"

To co znalazłem w necie.

Hadlerze Marvin w G3 moze już nie działac .

EDIT.Gaan.Marvin działa w G1,G2,G2NK,G3(niektórym)

Gaan

Handlarz
Zmieniłem ten tekst ale i tak nie włazi.
o wystarczy wpisać "Marvin" (tylko bardzo szybko) bez żadnego okna
A Marvin jest do G2 a nie 3ZB

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
Marvin również działa w G3 z dodatkiem Zmierzch Bogów, wystarczą zręczne palce.

Bojan

Spirit Crusher
Weteran
Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom