Problem Z Walka

Status
Zamknięty.

glakus

Member
to się wkurzyłem mam umiejętność walki brońą jednorącz. na 35% (wojownik) ładuje grę a tam mi (jak wyciągne broń) bezio wycina stare combo tzn to 2 uderzeniowe co mam zrobić??? (KODÓW NIE UŻYWAM)

tylko mi nie mówcie że muszę odnowa grać
dry.gif

G

Gray_Fox

Guest
QUOTE to się wkurzyłem mam umiejętność walki brońą jednorącz. na 35% (wojownik) ładuje grę a tam mi (jak wyciągne broń) bezio wycina stare combo tzn to 2 uderzeniowe co mam zrobić??? (KODÓW NIE UŻYWAM)

tylko mi nie mówcie że muszę odnowa grać

To l00lkowato, jakiś paskudny bug. Hmm..pokombinuj troszeczkę, może używaj swojej wykutej broni, jezeli jestes czeladnikiem u harada. A może używasz Gniuewu Burzy cczy coś takiego , taka duza pałka (bez skojarzeń xD), można ją kupić w Jarkendarze ale zabiera jakiś tam procent wali bronia jedno. Albo poprostu to bug...wczytaj wczesniejszego save i sprawdz czy tak sie nie dzieje samo, a jak tak to odinstaluj nk i jeszcze raz zainstaluj a jak nie to zrób jak wyżej napisałem.

Potak

Member
Ja mam takiego Buga bardzo często w Polowaniu na Smoki. I zawsze robi mi sie jak zabije Bagiennego i zapisze -później chce grać dalej i jak wyciągam obojętnie jaką broń (jedno-dwuręczna albo Kusza i Łuk - mam wszędzie mistrza albo strzelca) to wygląda jakbym wogóle nie miał umiejętności
sad.gif
dry.gif
Tak samo jest z Łowcami Smoków których zawsze tam leje przy tym drzewie gdzie był martwy Pal. Oni tez mają podstawowe
blink.gif
unsure.gif
Jednak zawsze wychodze z gry i wchodze ponownie i wszystko mija i jest ok
smile.gif
Ekhmmm te Bugi
tongue.gif
Pozdro Allllll

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom