Problem Z Włączeniem Pełnej Wersji Gry

Status
Zamknięty.

ArtuRR

New Member
WItam ! Mam poważny problem. Zakupiłem oryginalnego Gothica 4 . Zaintalowałem i gdy klikam na ikonkę gry wyskakuje mi komunikat : " program arcania przestał działać " Reinstalowałem grę 3 razy cały czas ten sam problem. Mam windowsa Viste 64 bit. Intel Core i5 2.79 GHZ 4 GB Ram. Karta graf. Geforce GTX 250. PROSZĘ O POMOC !!!

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Uruchamiałeś ze zgodnością z xp? PPM na ikonkę arcanii i tam masz taką opcję.

ArtuRR

New Member
Problem rozwiązany . Zainstalowałem najnowsze sterowniki do karty graficznej i zaktualizowałem directXa .

TEMAT DO ZAMKNIĘCIA.

zbyszek0

New Member
mam problem podczas uruchamiania uruchamia sie maly ekranik z lewej strony i zaraz znika co to moze byc prosze o odpowiedz

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Konfiguracja komputera? Jaki windows? Co już robiłeś (czy instalowałeś nowe sterowniki itp)?

Mandi227

New Member
Cyba ja tez mam ten problem !!!! grałem kilka dni i potem coś się zepsuło i nie mogę ani wczytać ani zacząć od nowa bylem z komputerem w serwisie i powiedzieli ze coś ze sterownikami jest nie tak odinstalowali mi windowsa zostawili mi zapisy czekałem prawie cały tydzień odebrałem komputer w piątek i w sobotę popołudniu znowu to samo pomyślałem sobie ( no ja ................................................................................................................. a zapłaciłem 100 zeta za naprawę

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom