Problem Z Uruchomieniem

Status
Zamknięty.

hostel

New Member
Witam
Wi?c tak zainstalowa?em gr? wszystko okej przez ok 2 tygodnie wszystko okej . Zainstalowa?em patcha 1.09 mia?em problem z uruchomieniem raz brak biblioteki dll pó?niej brak cd/dvd nast?pnie znowy dll i znowu cd/dvd . Zainstalowa?em patcha znów i by?o okej po ok tygodniu grania zainstalowa?em patcha 1.12 i 1.30 jak w??czy?em gr? nie mia?em napisów w menu np. wyj?? wczytaj(ale da?o sie nacisn??). Zainstalowa?em od nowa gothic a i najpierw 2 razy mia?em problem z zainstalowaniem gry w trakcie ok 30% a pó?niej 99 % pisa?o ?e jest jaki? b??d z rozpakowaniem ale uda?o si? zainstalowa? i teraz jak chc? uruchomi? gr? to jest banner gothic 3 i tak z 1 min jet a potem pisz? ?e niema nic w nap?dzie dvd .Mam oryginalna gr? i wszystkie wymagania spe?niam . Mam xp z sp2
Prosz? o pomoc

PS Mam jeszcze jeden problem wcze?niej jak gra?em mia?em misj? w Monterze zabi? krowy zabi?em wszystkie 6 krów mlecznych na farmie ale nic mi nie pisa?o ?e wykona?em misj? a jak poszed?em do tego buntownika cos na M to mnie "grzecznie wyprosi?"

hostel

New Member
Ja mam chyba cos z napedem bo dzisiaj rano udało mi się włączyć gothica ( gothic był bez żadny patchy )a jak skopiowałem save to juz się nie chciało uruchomic znowu tylko obrazek gothic 3.
PS mam chyba cos skopanego ze sterownikami do dvd bo mi nagrywarka nie działa jak wkładam puste dvd by cos nagrać to pisze że płyta ma 0 bajtów miejsca wolnego. A jak chce przeinstalować windowsa to wyskakuje komunikat ze nie umi jakiegos pliku odczytać . taki juz moj los

Mi tez pokazuje ze ma 0 bajtow, ale kupiłem inne płytki i było dobrze ;o - szczur

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom