Problem Z Uruchomieniem Gry

Status
Zamknięty.

Gunses

New Member
Witajcie.
Mam problem z uruchomieniem gry Gothic 2. Instaluje się wszystko dobrze, ale potem jak chce uruchomić to pojawia się klepsydra, która zaraz znika i nic się nie dzieje. Próbowałem otworzyć ze skrótu na pulpicie, przez autoodtwarzanie, przez menu Start i nic. Mam oryginalną wersje gry. Proszę o pomoc. Chce dodać też, że G1 i G2 NK też mi po instalacji nie chcą ruszyć. Inne gry chodzą bez zarzutów.

Everon_92

Member
Dosyć dziwny problem.Raczej wątpie żebyś nie spełniał minimalnych wymagań systemowych zwłaszcza jeśli chodzi o G1.Masz Windowsa?Jakiego?Spróbuj przeinstalować gierke,zainstaluj ją w innym katalogu,albo na innym dysku.Jeśli to nie pomoże to radziłbym ci przeinstalować na powrót system.A i sprawdź czy nie masz jakiegoś wirucha.

Gunses

New Member
Wirusa raczej nie mam. Windowsa XP mam. Komp ma niecały rok. Grę instalowałem na innych dyskach - nic nie zdziałało.

Kacperex

KacŚpioszek
A masz zainstalowany jakis program, co robienia wirtualnych dysków?
Typu Deamon, Clone itd?
Jeśłi tak to wyłącz wirtualne napędy i spróbuj wtedy.

Gunses

New Member
Problemów ciąg dalszy. Gra zaczyna się ładować, pojawia się logo G2 i napis Wczytywanie... Zaraz po tym wyskakuje Error o nazwie Access Violation. Co robić. proszę o pomoc.

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Hmm...ile masz pamięci RAM?
Spróbuj zwiększyć pamięć wirtualną.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom