Problem Z Uruchomieniem Arcanii

Status
Zamknięty.

Petermaster

New Member
Witam. Zwracam się do Was z prośbą o pomoc z uruchomieniem Arcanii. Po pomyślnym zainstalowaniu gry nie uruchamia się wcale (albo wyskakują błędy odnośnie braku jakiegoś pliku np. Base 90 lub gdy akurat żaden z nich się nie pojawi pojawia się okno o nazwie Release date check, ). Poza tym widoczne jest znaczne spowolnienie ogólnej pracy komputera tzn. panel sterowania, czy nawet Mój Komputer otwiera się około 5 minut.
P.S Mój komputer spełnia wszelkie wymagania gry , posiadam windows 7 oraz mam zainstalowanego physxa w wersji nowszej od tej wymaganej

Z góry dziękuje za udzieloną pomoc

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
co do release checka - http://www.cdprojekt.pl/support/article/3063/5462/Release_Date_Check_Failed

Co do reszty dziwnych działań, komputera, to pytanie brzmi - czy masz 64 czy 38 bit system?

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
A instalowałeś zaraz po instalacji jakiegos patcha, hotfix'a czy mody?

Petermaster

New Member
instalowałem cracka , ale gra bez niego i tak nie chodziła ( za drugim instalowaniem to sprawdziłem)

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Cracka.... sama przyczyna może leżeć po jego stronie. Tak czy siak, nie wspieramy piractwa, dlatego zamykam temat, a ty otrzymujesz warna za jego "promowanie. Pozdrawiam.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom