Problem Z Texturami

Status
Zamknięty.

artistic

Member
witam wszystkich! mam bardzo banalny choc dla mnie ogromny problem mianowicie zainstalowalem sobie textur patch dostepny na oficialnej stronie gothica... nowe textury mi sie nie podobaja i wolal bym stare, pewnie pwoiecie zebym przeinstalowal gre ale tu zaczynaja sie schody gdyz nie posiadam plyt podstawowej wersji gothic II mam tylko dodatek wiec moje pytanie brzmi jak co mam zrobic aby przywocic oryginalne textury... od razu mowie ze na stronie gothica nie znalazlem czegos takiego jak patch z oryginalnymi texturami... z gory dziekuje za pomoc

szczurek

Menda serowa
Weteran
Może odinstaluj te texturki co zainstalowałeś ;o
Nie wiem jak to działa, ale to sie wydaje logiczne - jeśli coś zainstalowałeś i tego nie chcesz to trzeba odinstalować.

artistic

Member
no niby logiczne ale nigdzie nie mam ikony do odinstalowania ich ani w folgerze z gra ani w panelach sterowania... nigdzie... wiec nie wiem w jaki sposob mial bym je odinstalowac

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
hm wydaje mi się, że bez płyty z grą nic nie zrobisz
Można by było usunąć folder odpowiadający za tekstury
i wgrać stary z płyty, ale ty nie masz głównej płyty
a ta z dodatku nie wystarczy zapewne.
Chyba, że ktoś by ci to wysłał mailem albo zhostował na File Factory na przykład.
Tylko trzeba wiedzieć, które to pliki.

artistic

Member
problem rozwiazany... zakupilem sobie dzisiaj CD-ACTION z Gothic II + Noc Kruka... teraz wystarczy tylko zainstalowac na nowo gre... wszystkim dziekuje za pomoc :) temat do zamknieca

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom