Problem Z Tepem

Status
Zamknięty.

Serge

Member
Otoz tak gre juz przeszedlem wiele razy
biggrin.gif
Dzis postanowilem sobie powrocic do mojego gothica instaluje wlaczam i co widze gra chodzi dobrze muzyka wszytko animacja piekna tylko strasznie wolna to tak jak bym gral na bullet time w max payne
mad.gif
Co mam zrobic aby to naprawic kiedys takiego porblemu nie mialem.

G

Gray_Fox

Guest
QUOTE Otoz tak gre juz przeszedlem wiele razy biggrin.gif Dzis postanowilem sobie powrocic do mojego gothica instaluje wlaczam i co widze gra chodzi dobrze muzyka wszytko animacja piekna tylko strasznie wolna to tak jak bym gral na bullet time w max payne mad.gif Co mam zrobic aby to naprawic kiedys takiego porblemu nie mialem.

Animacja piękna tylko strasznie wolna? O LoL... Uważam że masz zbyt małą ilość pamięci RAM, podaj konfiguracje swojego kompa. Zmniejsz może ustawienia grafiki etc.
Albo też sprawdź czy w windowsie na pasku zadań niemasz za dużo programów otwartych gdyż one zeżerają pamiec ram strasznie.

Pozdro, i napisz czy pomogło.

Serge

Member
Ja mam normalny bullet time! Grales kiedys w maxa peyna? To wlasnie takie bullet time mam. Jesli wczesniej mi gra chodzila to przecierz nie moge miec zlego kompa
dry.gif

a RAM mam 512!

G

Gray_Fox

Guest
QUOTE Ja mam normalny bullet time! Grales kiedys w maxa peyna? To wlasnie takie bullet time mam. Jesli wczesniej mi gra chodzila to przecierz nie moge miec zlego kompa dry.gif
a RAM mam 512!

Grałem grałem i przeszedłem
tongue.gif
Ja ci radzę : zmniejsz ustawienia w grze, lub "też sprawdź czy w windowsie na pasku zadań niemasz za dużo programów otwartych gdyż one zeżerają pamiec ram strasznie."

Pozdro ;]

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom