Problem Z Silden

Status
Zamknięty.

Joqs

New Member
Ok więc mój problem jest taki że wyswobodziłem już Geldern i chciałem zabrać się za Silden ale jest pewien problem. Gdy podszedłem do miasta orkowie i najemnicy zaczeli mnie atakowac. Nie wiem czemu no bo w sumie nie byłem wczesniej w Silden. No a żeby było wogóle miło to zatłukłem chyba z 2 najemników i jakiegos orka no i mam takiego wlasnie sejva xd . No i nie wiem co teraz robić czy rozwalić już do końca całe miasto czy może jest jakiś sposób typu kod że ludzie z Silden nie będą mnie atakować i spokojnie zrobie wszystkie questy w tym mieście?

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Wyzwoliłeś już więcej niż 2 miasta z rak orków? Jeśli tak, ot już wszędzie orkowie będą cię atakować, chociaż z tego co pamiętam, to powinno to się odbywać dopiero po dotarciu do szefa danego miasta.

Może wcześniej tam kogoś pobiłeś na oczach innych? Daj się im pobić i zobacz, czy cię tylko kradną, czy jednak dobiją. Jeśli to pierwsze, to jest to sposób na przełamanie ich złości ;p.

Joqs

New Member
No niestety śmierć xD Czyli w takim przypadku musze wyciąć całe miasto i olać questy z tamtad?

Krzychu1992

Member
albo pobierz comunity i qest packa najnowszego do G3 i graj od nowa xD
możesz wybijać ile chcesz miast ale w innych cie nie atakują (sprawdzałem)

Elessar

Inkwizytor
Weteran
Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom