Problem Z Save! Pomóżie!

Status
Zamknięty.

tomaas

New Member
witam ! mam taki problem ;/ save ktorego urzywalem i gralem nim musialem skopiowac aby wgrac od nowa gothica i gdy dalem go spowrotem to wszystko fajnie pieknie a tu boom chce znow wczytac seva to wyskakuje pasek wczytujacy sie i tak 1cm postepu i stoi! stoi stoi i tak non stop;/;/;/ pomóżccie!!!!!!!!!!!!!!

szczurek

Menda serowa
Weteran
Moze źle go skopiowałeś, zapomniałes o jakims pliku. Jesli wszystko robiles ok to proponuje na początek reinstal gry.

tomaas

New Member
CYTAT(szczurek @ 17-07-2007, 15:23) [snapback]148600[/snapback]
Moze źle go skopiowałeś, zapomniałes o jakims pliku. Jesli wszystko robiles ok to proponuje na początek reinstal gry.

ja skopiowalem caly folder "save" i na inne sposoby tez probowalem :( a gre instalowalem od nowa 3 razy;/;/:(:(

tomaas

New Member
jest tu ktos na tym forum czy ****??

Opanuj się oO. Widać nikt nie potrafi Ci pomóc więc pogódź się z tym :].

Pawlak28

New Member
Ja tez tak miałem niedało sie wczytac po prostu w tej grze tak jest nieda sie skopiowac save z gry <_<

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
CYTAT
a tez tak miałem niedało sie wczytac po prostu w tej grze tak jest nieda sie skopiowac save z gry

bzdura pare dni temu miałem formata i skopjowałem savy z G3
potem instalowałem na nowo..wszystkie stare savy działają wporządku
yślę że musisz wgrać patche....od 1.21 przez 1.3 do 1.4...to powinno pomóc

Archi

New Member
Byc moze Save byl zrobiony na innej wersji Gothic 3 np. przed nagraniem patcha albo po zainstalowaniu. Byc moze wtedy save jest niekompatybilny z dana wersja gry. Sprawdz czy ten dany save bedzie dzialal na Gothic'u bez zainstalowanego patcha a jak nie to kolejno instaluj patche i sprawdzaj.

haris22

New Member
Ja mam teraz inny poważny problem. Zacząłem ostatnio gothica 3 od nowa i ostatnio przy zapisywaniu wyskoczył mi jakiś błąd i jak teraz próbuję wczytać save to wczytuje się tylko troche i dalej już nie idzie. Czy można na to jakoś poradzić ?

=BLADE=

Dowódca Rycerzy Wody
zacznijmy od tego ZE SEAVE-y NIE SĄ W PLIKU "SAVE" TYLKO "GOTHIC3" W MOICH DOKUMENTACH! Normalnie się je kopiuje przed usunieciem gry, i po ponownym zainstalowaniu spowrotem sie je tam umieszcza i wszystko cacy.

CYTAT
Ja mam teraz inny poważny problem. Zacząłem ostatnio gothica 3 od nowa i ostatnio przy zapisywaniu wyskoczył mi jakiś błąd i jak teraz próbuję wczytać save to wczytuje się tylko troche i dalej już nie idzie. Czy można na to jakoś poradzić ?

po prostu save zepsuty i nie nie możesz zrobić. pytanie czy jest tak przy wszystkich zapisywaniach czy tylko w tym przypadku?

haris22

New Member
CYTAT(=BLADE= @ 13-10-2007, 18:06) [snapback]155571[/snapback]
zacznijmy od tego ZE SEAVE-y NIE SĄ W PLIKU "SAVE" TYLKO "GOTHIC3" W MOICH DOKUMENTACH! Normalnie się je kopiuje przed usunieciem gry, i po ponownym zainstalowaniu spowrotem sie je tam umieszcza i wszystko cacy.
po prostu save zepsuty i nie nie możesz zrobić. pytanie czy jest tak przy wszystkich zapisywaniach czy tylko w tym przypadku?

Pierwszy raz mi się cos takiego stało. Chyba rzeczywiście save zepsuty i teraz niezła kicha :(

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom