Problem Z Runami

Status
Zamknięty.

Ma ko

New Member
DObra, jestem Arcymagiem Ognia i nie moge stworzyć run.. nie wiem o co chodzi, mam zaklęcie i mam wszystkie składniki. Połowy run nie moge stworzyć,
Ludzie pomóżcie!!
sad.gif

Kacperex

KacŚpioszek
QUOTE (Ma ko @ 24-07-2005, 18:28) DObra, jestem Arcymagiem Ognia i nie moge stworzyć run.. nie wiem o co chodzi, mam zaklęcie i mam wszystkie składniki. Połowy run nie moge stworzyć,
Ludzie pomóżcie!!
sad.gif

Widze dwa rozwiazania albo ich sie nie nauczyłęs albo nie masz PN. Cos z tego musi byc! Moge sie mylic oczywiscie
biggrin.gif

Inferno3031

Debile
prawie napewno nie masz wszystkich składników...tez tak kiedys mialem...sprawdz dziesiec razy i sprobuj w roznych miejscach....do stworzenia rouny potrzebne sa....pusta runa, zwoj z zakleciem i składniki czaru....

Ma ko

New Member
NAuczyłem sie zaklęcia z daną runą mam wszystkie składniki próbowałem w kilku miejscach i gówno, że tak powiem. nie moge narazie zrobić "Dużej kuli Ognia" i "Pioruna Kulistego" a inne czary bez problemowo(nie próbowałem wszystkich). WSZYSTKIE SKŁADNIKI MAM POTRZEBNE

Malcom

Member
QUOTE (Ma ko @ 24-07-2005, 21:45) NAuczyłem sie zaklęcia z daną runą mam wszystkie składniki próbowałem w kilku miejscach i gówno, że tak powiem. nie moge narazie zrobić "Dużej kuli Ognia" i "Pioruna Kulistego" a inne czary bez problemowo(nie próbowałem wszystkich). WSZYSTKIE SKŁADNIKI MAM POTRZEBNE
no to masz bardzo nie przyjemnego buga
dry.gif
dry.gif
..naprawde chamski...hmm...

1) Sprawdź jeszcze raz czy wszytko masz : Czy sie nauczyłeś formułki..czy masz pustą rune..czy masz inne składniki i czy masz zwój z zaklęciem tegoż czaru..
2)Odinstaluj gre
dry.gif

Pozdro
dry.gif

G

Guest

Guest
Dzięki ludzie bardzo, udało sie stworzyć to co chciałem, dzięki za pomoc miłego grania
cool.gif

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom