Problem Z Questem.

Status
Zamknięty.

Val

New Member
Mam problem z jednym questem a mianowicie: Zanies mloty dla zamku Vandranowi.

Posiadam 10 mlotow w ekwipunku(mialem nawet 22) ale ni jak nie moge oddac tego questa. Czy istnieje jakis sposob aby poradzic sobie z tym bugiem?

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Jeżeli masz minimalną ilość młotów wymaganą przez zleceniodawcę i po przyjęciu zadania, nie ma w rozmowie z nim opcji dialogowej o poinformowaniu go o tym, że już masz te młoty, to jest to parszywy bug.
Być może patche by coś pomogły, ale czy jest sens bawienia się z nimi dla tak głupiego zadania :)?

Val

New Member
Jeżeli masz minimalną ilość młotów wymaganą przez zleceniodawcę i po przyjęciu zadania, nie ma w rozmowie z nim opcji dialogowej o poinformowaniu go o tym, że już masz te młoty, to jest to parszywy bug.
Być może patche by coś pomogły, ale czy jest sens bawienia się z nimi dla tak głupiego zadania :)?

myslalem ze jest jakis kod do konsoli na wykonanie danego questa czy cos, zeby mi nie zalegal w dzienniku :)

Kacperex

KacŚpioszek
Niestety zabugowane questy, których nie wykonasz zalegają w dzienniku.

Val

New Member
Koniec koncow wpadl mi kiedys przedmiot zwany Mlot a nie Mlot kowalski ktore kupilem wczesniej, uzbieralem, oddalem questa i wszystko dziala, innymi slowy, fail :p

dudekkss

Carcass
Weteran
Redakcja
Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom