Problem Z Przyjęciem Do Nowego Obozu

Status
Zamknięty.

nikestar

New Member
Wiec sprawa wygląda następująco zamierzam dostać sie do Starego Obozu zyskałem poparcie wszystkich możliwych cieni oraz thorusa oraz zaliczyłem test od diega no i gdy ide do diego i pytam sie go jak z moja opinia w obozie to wymienia po kolei ze wszyscy maja o mnie dobre zdanie no i na koniec mówi To wystarczająca ilość osob czy jakoś tak no i nagle konczy sie dialog i nic sie nie robi a powinien odesłać mnie do thorusa, zaczolem gre od poczatku i to samo sie dzieje. Ludzie pomocy moze jednak czegos nei zrobilem

Pozdrawiam

Przepraszam pomylilem nazwę tematu chodzi mi o Stary Obóz :p

switek17

Member
Eee no to idź do Thorusa. Mi się zdaje, że teraz wpuści cię do zamku. Pogadaj z Krukiem i Gomezem. A masz 5 poziom? Wątpię by to jakiś bug był.

Broother

Member
Diego nie ma cie odesłać do Thorusa, tylko tak jak świtek mówił, masz sam do niego iść. A jeśli to nie pomoże (choć wątpię) to dołącz się do innego obozu.

N.O. RLZ :D

edit:

Nie trzeba walczyć, aby dołączyć. Można zrobić inne misje.

Pandrodor

Member
Może nie zaliczyłeś testu Diego? Tego, co musisz iść do kopalni i wziąć od Jana listę a potem ją oddać Diego. Jeśli ją oddasz Laresowi będziesz mógł dojść do NO, a jeśli Diego to będziesz mógł iść do SO. Zobacz w dzienniku czy zrobiłeś to zadanie. Jeśli tak to nie wiem, spatchuj grę czy coś...
Pozdro.
P.S. Chłopacy wyżej, myślę że on jednak rozmawiał z Thorusem, który jest o krok od Diego...
P.S.2 A walczyłeś z Kharimem na arenie? Nie musisz wygrać, po prostu walcz.

nikestar

New Member
Przyczyną było to że miałem 4 lvl a trzeba mieć 5 i dopiero iść do diega. Dziekuje za pomoc :D

Pozdrawiam

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom