Problem Z Przejściem Teleportu W Podziemnej Sali

Status
Zamknięty.

grzechu007

New Member
Jestem w 3 rozdziale poświęciłem kapliczki, naprawiłem oko u złotnika, teraz vatras wysyła mnie do jakiegoś maga wody, jestem w takim wykopaliskach koło piramidy, pogadałem z tymi wszystkimi magami i teraz nie wiem jak mam przejść przez ten teleport.

Schreder

Member
CYTAT(grzechu007 @ 18-10-2008, 19:43) index.php?act=findpost&pid=199381
Jestem w 3 rozdziale poświęciłem kapliczki, naprawiłem oko u złotnika, teraz vatras wysyła mnie do jakiegoś maga wody, jestem w takim wykopaliskach koło piramidy, pogadałem z tymi wszystkimi magami i teraz nie wiem jak mam przejść przez ten teleport.

Pogadaj z tymi magami i oni Ci powinni dac takie kólka do wsadzenia w takie wrota, też miałem ten problem , cieżko trafic , biegaj kolo tych wrót i szukaj az trafisz.Potem jak już włozysz wrota się otworzą i wuala

Najemnik@

Member
Trzeba od tego zaczac ze musisz odnalezc wszystkie ornamenty i dac je nefariusowi gdy magowie je polacza stauras da ci zlaczony ornament wtedy bedziesz mogl otworzyc portal do Jarkendaru.

Balimer

New Member
Gdy pierwszy raz rozmawiałeś z Vatrasem o kręgu wody to da Ci ornament który musisz zanieść Laresowi. Oddajesz go Laresowi, którego prosisz żeby zaprowadził cię do magów wody. Idziesz za nim. Lares zaprowadzi Cię pod samo wejście do piramid, potem idziesz korytarzami aż dojdziesz do Saturasa. Rozmawiasz z nim o wszystkim, o czym można.Idziesz dalej. Z kolejnymi magami wody także rozmawiasz. Merdarion da ci klucz do teleportu do miasta. Idziesz do Nefariusa, który powinien Ci dać mapę z zaznaczonymi ornamentami. Teraz idziesz w zaznaczone miejsca, naciskasz przełączniki w kamiennych kręgach, wtedy pojawiają się kamienni strażnicy. Zabijasz ich z każdego zabierasz 1 część ornamentu gdy masz wszystkie idziesz do Nefariusa, któremu je oddajesz. Teraz wystarczy poczekać, aż magowie skończą swoje czary i jeśli już jesteś w wodnym kręgu oddają ci naprawiony ornament. Jeśli nie to musisz narpierw do niego dołączyć.

Homiczuwka

New Member
A w którym dokładnie miejscu umieścić ten pierścień bo usiłuje już kilka dni i nic mi nie wychodzi :( Kompletnie nie wiem co robić!

barlogo

Member
stoisz na wprost tego teleportu i nalewo idż troche i nie pamiętam jak się to będzie nazywało tam coś pisze i klikasz ctrl i portal się otwiera

Dzyl

El Principe
Ale najpierw musisz dac ornamenty nefariusowi zeby je połączyli potem połączony umieszczasz obok teleportu i gitara :D

Bezi_Łowca

Member
tylko że jak otworzysz ten portal i przejdziesz dalej to musisz jeszcze pomóc tym magom żeby wysłali tego maga czy coś takiego

kubalw

New Member
Trzeba zabić kruka czyli wykonać główną misję i potem oni wyślą tego maga myxira i git .

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom