Problem Z Pomysłami

kito

Człowiek od Galerii
Witam. Mam problem nie mam pomysłów na moda jeśli ktoś by mógł pomóc był bym bardzo wdzięczny.
Mam tam no start screena z edytowałem ramki ale nie mam pomysłu na to jak rozlokować przedmioty i całą resztę npc itp. Proszę o pomoc!

Z góry THX

Thran

Che Świniara
Chodzi ci o realizacje pomysłów ? cóż zawsze możesz komuś z forum themodders.org zlecić robotę nad jakimś modem a oni to uwzględnią i może go zrobią a jak nie to. To mów jaśniej oco chodzi :p

kito

Człowiek od Galerii
jaśniej nie umiem po prostu chodzi mi to... a właściwie o oby dwie te rzeczy czyli: o realizację i o pomysły jeśli masz jakiś to dawaj :D

Wysoki93

Active Member
Mody to poważna sprawa. Od pomysłu to w ogóle trzeba zacząć. Oprócz tego jedna osoba nie zrobi dobrego moda - chyba, że poświęci kilka lat na modding. Powinieneś pomyśleć o fabule, potem o świecie i nowościach jakie miałaby przynieść modyfikacja. Tego jest na prawdę sporo ;)

Thran

Che Świniara
Hmmm realizacje modu możesz powierzyć jakiejś grupie moderskiej lub założyć własną grupę choć z tym drugim są zawsze problemy.

A pomysł hmmm już wiele ciekawych pomysłów zostało zaklepanych niestety ale czasem uda się wymyślić coś unikatowego byle by się nie starać zrobić modu na podobieństwo "W drodze na Myrtanę" lub coś takiego.

ningiuti

Member
Proponuj życie Beziego przed trafieniem do kolonii.

Mody są tworzone w świecie danej gry. A więc jak mogą zrobić mod do G1, o tematyce jaką podałeś, skoro akcja musi się dziać w Górniczej Dolinie? - Rangiz - Można stworzyć nowy świat, przecież jest wiele takich modów.

kito

Człowiek od Galerii
thanks all pomyśle o waszych wypoiwedziach a może by ktoś pomógł :D

Do góry Bottom