Problem Z Płochlywymi Jeleniami

Status
Zamknięty.

Makaron

New Member
Witam,

Mam taki malutki problemik z misja w Ardei. Mianowicie blisko Vengardu jest taki kamienny krag w którym siedzi sobie Chris. Chce zebym zabil 5 jeleni tylko one sa k... strasznie plochliwe ;) i mi wszystkie uciekly... ;/ zabilem tam ten pierwszy patrol orkow, ale tam dalej sie nie zapuszczam bo i tak nich nie zabije. Szukalem tych jeleni i ich nie ma.. -.-

Mial ktos moze podobny problem? ;p jest na to jakis kod albo cus? hehe

Z gory dzieki za pomoc,
pozdro

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Te jelenie uciekają zawsze :) 2 albo 3 razy wracają w okolice kręgu a potem ktokolwiek widział,ktokolwiek wie ;d Ale ja jednego znalazłem zaraz przy palisadzie Ardeii...szukaj w jej okolicach ;) Może znajdziesz choć jednego ;p
Kodów z tego co wiem nie ma...

Zomin

Member
Też miałem z tym zawsze problemy, ale po prostu zapisywałem sobie grę przed polowaniem, a później starałem się zdjąć każdego jelenia jednym strzałem. Wtedy zwierzęta nie uciekały. Można też ustawić się przy obozach orków i atakować je od dołu, a gdyby uciekały, zablokować im drogę(przechodzą wtedy zawsze obok takiego kamienia, przy urwisku) i zabijać bronią białą.

Karpielek

VIP
VIP
Wykonując to zadanie musisz mieć dużo cierpliwości. Szukaj jeleni w pobliżu Ardei(tam gdzie jest wieża Jacka)aż po obóz Reddock.

Makaron

New Member
heh faktycznie jelonki hasaly kolo Ardei w strone latarni Jacka :D

dziki za pomoc!!

S

Solmyr

Guest
Ja znalazłem 1 koło tego kręgu kilka koło latani Jacka najlepiej sprintem do nich podbiec i zabić w czasie biegu

używaj eliksirów przemiany i goń jelenie do upadłego . często zapisuj i szukaj na rozległych terenach

Nekromanta Boom

Dzika Karta
Weteran
Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom