Problem Z Nowym Obozem I Wilkiem

Status
Zamknięty.

rychu111

New Member
Mam taki problem: pred pójściem do wolnej kopalnie poszedłem do wilka aby porozmawiać o zbroi. No więc zabiłem wszystkich pełzaczy-wojowników , niestety jeden utknął w dziwnym miejscu i nie mogłem wziąć z niego płytki pancerza. Poszedłem do wilka, myslałem , że to co mam mi wystarczy, zagadałem i okazało się , że brakuje mi paru płytek. No wieć wpisałem kod na pełzacza i go zabiłem, wyjąłem loot a u wilka nie ma już opcji dania mu tych płytek za zbroje. O co chodzi? 2 problem jest taki, nie jestem pewiem czy to jest źle, ale znalazłem już Xardasa, oczyściłem wolną kopalnię z ludzi ze starego obozu a nie mam opcji przyłączenia się do najemników/magów wody. Wcześeniej przyłączyłem się do bractwa śniacego i byłem świątynnym strażnikiem. Czy w ogóle moge zostać najemnikiem/magiem wody? a ja tak to kiedy? ( o ile to nie jest bug). Z góry dziękuję za pomoc :)

Dzyl

El Principe
Jeżeli jesteś strażnikiem świątynnym to nie możesz zostać już najemnikiem.Można należeć jedynie do jednego obozu.A co do tych płytek to możliwe że masz jakiegoś buga.

riodrian123321

Dowódca Straży Magów Wody
Magiem wody zostajesz; po przyniesieniu wszystkich kamieni ogniskujących, donosząc Saturasowi o zdarzeniach z Starego Obozu.
A co do wilka to nie wiem, masz pewnie zbugowaną grę (może przez kody) spróbuj reinstalki.

rychu111

New Member
jestem w IV rozdziale więc chyba moge dołączyć do NO, nie używałem wcześniej kodów tylko teraz jak nie mogłem zdobyć tych płytek, ale nie zapisałem gry . Spróbuje reinstalki

wersus

Esteta ekstraordynaryjny
Nie rozumiesz,z że jak jesteś w bractwie to w IV rozdziale nie możesz dołączyć do NO...?

skinex

New Member
Magiem wody możesz zostać tylko jeśli wcześniej byłeś strażnikiem lub magiem ognia w SO, albo najemnikiem w NO. Bractwo nie ma możliwości zostania magiem wody. <_<

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Powiem ci wszystko dokładnie,

Po tym jak cały stary obóz(z wyjątkiem paru zaunfanych ludzi) cie znienawidził i po wymordowaniu Magów Ognia przez Gomeza, jeśli należałeś do starego obozu, byłeś albo Strażnikiem albo Magiem to Saturas pozwala ci dołączyć do Nowego Obozu, na początku jesteś najemnikiem ale szybko nim nie pobędziesz bo Saturas odrazu proponuje ci zostanie magiem.
Będąc strażnikiem w Bractwie Śniącego Saturas ci tego nie zaproponuje bo Obóz Sekty się nie rozpadł ani cie nie znienawidził. Fakt że Y'berion zdychł a Cor Kalom zwariował ale nad obozem objął władze Cor Angar.
Mam nadzieję że wszystko wyjaśniłem :D.

daria

Szejn
Weteran
Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom