Problem Z Nadmorską Starka I Czarnymi Rhobarami

Status
Zamknięty.

tomiwl

New Member
Mam wszystko wzięte z Faring, a on gada, że nie mam rhobarów, tak jak w poście który juz wcześniej ktoś pisał. Mam path 1.089 od początku i ciągle ten bug. Grałem ponownie i to samo w tym miejscu. Zostawiałem starkę i rhobary w skrzyni w Faring, teleport do gothy, z powrotem go Faring, wzięcie z skrzyni, do Gothy do Errola i to samo. Brak mi pomysłów co dalej, bo fabua tu mi sie zatrzymuje. A przy kolejnych odpaleniach na nowo gry coraz więcej bugów, zwierzat nie ma gdzie byly, niektórych ludzi, więc questów nie można np. kończyć... itd. nie chce się dalej ciągnać jak widzi się , że z grą jest coraz gorzej. Ta część Gothica jest wk... za przeproszeniem :)) Rewelacyjnie ja spieprzyli.

MichałABG

Member
a Ty te Rhobary kupiłeś u jakiegoś kupca czy wziąłeś je ze stołu w barze z Nordmarską Starką? bo jak ja kupiłem Rhobary u kupca to Errol nie chciał mi ich uznać, a jak wziąłem Rhobary ze stołu w barze to Errol zaczął inaczej gadać;)

tomiwl

New Member
wziąłem Rhobary ze stołu i kupiłem u kupca też, gdzie się dało jak szukałem możliwości ukończenia tego zadania

EDIT:

Przeszukałem ponownie chaty i znalazłem jeszcze kolejne rhobary na blacie. widać nie wziąłem wcześniej wszystkich, mając w plecaku ok. 60 myślałem, że już mam wszystkie co trzeba. Teraz quest zaliczony. Dzięki.
Temat do zamknięcia.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom