Problem Z Modem Zły Sen

Kriken777

New Member
Witam.
Ściągnalem mod Zły Sen oraz polska łatke. Instaluje wszystko i gdy wlaczam gre gothicstarterem wybierajac mod Zły Sen poczym daje nowagra to jest caly czarny ekran i jedynie czasami widac beziego w stroju paladyna.

Co z tym zrobic?

edit. juz sobie poradzilem
mozna zamknac

bigsprite

New Member
siemka gdzie jest łazat prosze napiszcie mi na email lub na gg 506852 bo mnie cosik trafi przeszedłem już całą okolice gdzie on jest jak do niego dotrzeć nara

Lukasz564

New Member
CYTAT(bigsprite @ 08-07-2008, 17:39) index.php?act=findpost&pid=188773
siemka gdzie jest łazat prosze napiszcie mi na email lub na gg 506852 bo mnie cosik trafi przeszedłem już całą okolice gdzie on jest jak do niego dotrzeć nara

Ja mam dokładnie taki sam problem :angry: . Choć chyba wiem gdzie on jest, ale nie wiem jak się do niego dostać. Wydaje mi się, że Łazat jest w tej świątyni w kanionie. Jak się do niej wejdzie to trzeba się trzymać prawej strony, aż natkniemy się na takie wgłębienie w ścianie tam jest przycisk, naciskamy go, i te wgłębienie zaczyna się obracać a my musimy razem z nim żeby na drugą stronę wejść. Idziemy dalej, po drodze zabijamy kilku zombie i dochodzimy do przejścia z tym samym wgłębieniem w ścianie co poprzednio, tylko z tą różnicą, że jest tam taka niebieska bariera z prądu i nie wiem jak przez nią przejść bo jak podchodzę to od razu mnie wyrzuca w tył. A tak w ogóle po co jest ta fioletowa Runa którą dostałem chyba od jednego z gnomów???
Proszę o pomoc
GG: 11760992 (pisać nawet jak będę niedostępny, później sobie przeczytam)
E-mail: Duzy556@Gmail.com

Z góry THX ;)

Do góry Bottom