Problem Z Misją

Status
Zamknięty.

Ard123

New Member
A więc, mam misje od Kana aby pokazać Thorusowi pancerze itp., oraz wiadomość że Gabriel nie chce zaprzestać walk. I tu jest problem gdy idę do Thorusa to on nie chce ich zobaczyć, przez co nie mogę wykonać tej misji. Hmmm.. z tego co pamiętam to powinienem mieć 3 pancerze chyba Nordmarskie (które nic nie dawały bo to były jakieś podróby za 500 sztuk zł.) . Czy ja się mylę? bo ja mam tylko 2 i może właśnie dlatego, ponieważ może sprzedałem chociaż sobie nie przypominam i patrzałem u handlarzy i nie znalazłem... <_< co teraz? JAK MOGĘ TO NAPRAWIĆ? może dałoby się zespawnować ten pancerz?
(jeżeli tak to od razu jeżeli zawiera w nazwie do spawnu znak _ to może mi ktoś powiedzieć jak postawić go na laptopie? bo podczas gry włączają się jakieś ENG klawiatury NUM locki i nie wiadomo co jeszczę

Bury_Zenek

Rycerz Wody
jeżeli masz 2 pancerze zamiast 3, to jest kilka wyjść:
1. przeszukaj UWAŻNIE handlarzy
2. Idziesz do Kana, pobij go (tylko zrób to tak aby Cię nikt nie widział bo wtedy chyba reszta orków Cię zaatakuje)
3. Wczytujesz poprzedni save jeśli masz
4. jak nie masz poprzedniego save olewasz misje :D
5. poszperaj w necie, może znajdziesz gdzieś kod na ten przedmiot. ( to jest kod na wszystkie zbroje: "give Cat_Armor" , nie znalazłem kodu na tą konkretną zbroje, ale po prostu wpisz ten kod, otrzymasz wszystkie zbroje, ten potrzebny zachowaj a resztę wwal w jakąś skrzynie i zapomnij o niej)

Ard123

New Member
A więc:
Przeszukiwałem handlarzy ale niestety nic, miałem dosyć tego gothica więc się zapisałem a po wczytaniu save się "ZECHLAŁ" ... Ale... nieważne mam to gdzieś, teraz przechodze 3 raz od początku ale pójdę drogą Gorna bo mam dosyć Thorusa.

PS: Dzięki za pomoc i możecie zamknąć temat

Krzychu1992

Member
UP
to nie ten temat tak mi się zdaję ;p
z tym problemem przejdź /napisz tutaj http://gothic.org.pl/forum/index.php?/forum/121-problemy/
ja osobiście się nie spotkałem z takim problemem w żadnej grze więc nie jestem w stanie pomóc :[

a co do ciebie Ard spróbuj prawy Shift + ? powinno pomóc.
a num lock się wyłącza przynajmniej na moim starym lapku Fn + F11.

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom