Ard123
New Member
A więc, mam misje od Kana aby pokazać Thorusowi pancerze itp., oraz wiadomość że Gabriel nie chce zaprzestać walk. I tu jest problem gdy idę do Thorusa to on nie chce ich zobaczyć, przez co nie mogę wykonać tej misji. Hmmm.. z tego co pamiętam to powinienem mieć 3 pancerze chyba Nordmarskie (które nic nie dawały bo to były jakieś podróby za 500 sztuk zł.) . Czy ja się mylę? bo ja mam tylko 2 i może właśnie dlatego, ponieważ może sprzedałem chociaż sobie nie przypominam i patrzałem u handlarzy i nie znalazłem... <_< co teraz? JAK MOGĘ TO NAPRAWIĆ? może dałoby się zespawnować ten pancerz?
(jeżeli tak to od razu jeżeli zawiera w nazwie do spawnu znak _ to może mi ktoś powiedzieć jak postawić go na laptopie? bo podczas gry włączają się jakieś ENG klawiatury NUM locki i nie wiadomo co jeszczę
(jeżeli tak to od razu jeżeli zawiera w nazwie do spawnu znak _ to może mi ktoś powiedzieć jak postawić go na laptopie? bo podczas gry włączają się jakieś ENG klawiatury NUM locki i nie wiadomo co jeszczę