Dostałem od Anoga misje, że na przełęczy jest grupa orków i chce on, aby ona nie doszła do celu czyli Nordmaru. Za cholere nie mogę ich znaleźć. Czy może mi ktoś dokładnie wytłumaczyć gdzie oni są lub najlepiej zaznaczyć mi ich położenie na mapce?
Niestety na mapce nie są zaznaczeni a ja nie potrafię i zlokalizować. Wiem że to jest grupka orków i jeden (Chyba) Tremepek ma dostawę z Nordmaru dla szamana w Silden. Musisz ich szukać pod granicą z Nordmarem. Anog chce żebyś go zabił ale można też zaprowadzić go do Siden. Szukaj za obozem Anoga bo z tego co pamiętam jeśli prowadzi się go do Silden to trzeba uważać aby buntownicy go nie zauważyli.
POzdrawiam.
Jeśli uwolnisz tego nordmarczyka w Silden, nie pamiętam jak się nazywał, to on cię zaprowadzi na przelęcz. Gdy się zatrzyma aby cię porzegnać w zasiędu wzroku będzie stała grupa orków, to chyba oni ale nie jestem pewien.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.