Problem Z Kolumną

• Thread starter Blacksheep
  • Rozpoczęty
Status
Zamknięty.
B

Blacksheep

Guest
Kiedy przechodziłem zadanie ze zbieraniem kamieni ogniskujących (Rozdział 3) musiałem pójść do fortecy nad wybrzeżem (tam musiałem zamienić się w chrząszcza żeby wejść do środka) kiedy zdobyłem już kamień ogniskujący wspiołem się na górę nad jaskinią i zobaczyłem że jest tam skrzynia lecz żeby się do niej dostać musiałbym przewrócić kolumnę bo inaczej spadł bym na dół. Teraz tylko niewiem jak to zrobić. jestem już na 6 rozdziale i dalej nic niemogę zrobić z tą kolumną

s_e.b_a

Active Member
Nie bardzo wiem oczym mówisz ale z tego co wiem to nie da się przewracać kolumn... Myśle ze planujesz przejść po wspomnianej kolumnie do tej skrzyni ale nie wydaje mi się to możliwe... Jeśli nie nauczyłeś się wcześniej akrobatyki to może warto się jej nauczyć... Może dzięki temu uda Ci się doskoczyć do tej skrzyni.

cichy

Member
Spróbuj zamienić się w krwiopijce może ci się uda, a jeżeli nie to tak jak ci powiedział s_e.b_a naucz się akrobatyki i napewno ci się uda, akrobatyki naucza Buster w New Camp.
P.S.> Nie znalazłem nigdy takiego miejsca...

G

Guest

Guest
Ja już się dawno nauczyłem akrobatyki tylko że właśnie niewiem co z tym zrobić to jest misja w 3 rozdziale w gothic I dostałem ją od Saturasa Maga wody żebym pozbierał kamienie ogniskujące. to jest klasztor mnichów którzy się zamieniali w różne zwierzęta. A i co do tej kolumny to ona się podświetla jak kołoniej stanę więc stąd mi się wziął pomysł żeby ją przewrócić ale jak chce coś z nią zrobić to bezimienny macha ramionami...

Dadex

Al di là delle nuvole
Weteran
Taki temat był poruszany nie raz. Tej kolumny nie da się przewrócić, ten przycisk jest od parady, nie da się nic z tym zrobić. Przeskoczyć o ile dobrze pamiętam się nie da bez akrobatyki, ale z akrobatyką owszem da się. Ja przeskoczyłem bez najmniejszego problemu i nie wiem w czym masz problem skoro masz akrobatykę.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom