Problem Z Kodami

Status
Zamknięty.

rabus111

New Member
Gdy próbuje zmienic plik ge3.ini i go zapisuje, pokazuje się informacja, że ścieżka i nazwa pliku jest niepoprawna, choć naprawdę jest ok. co zrobić?

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Masz tu cały folder ini. gotowy do kodów. Spróbuj zastąpić swój tym.
http://www.speedyshare.com/files/21986010/Ini.rar

mickos42

Member
Nie wiem czy ci to zadziała ale czy nie zmieniłeś tego na zły format? Tj na jaki format to zmieniasz?

rabus111

New Member
Folder zadziałał i można już wpisywac kody, tylko ze jest jeszcze jeden problem...niektóre przyciski zmieniają swoje miejce lub wogóle znikają i nie mogę znalezc tego trójatnego nawiasu, który jest potrzebny do paru kodów.

tomisakis

Whiskas
VIP
w tych "trójąkątnych nawiasach" nic nie piszesz. Dam przykład "Teach STR 300" i masz 300 siły. Żadnych trójkątnych nawiasów nie piszesz.

rabus111

New Member
no to próbowałem bez tego i wpisywałem: give gold 1000 i niby wyświetlało się, że jest dobra komenda ale w wyposażeniu nic się nie pokazywało. A co z tymi kreskami na dole np.Cat_Armor, to mam je pisac czy nie? Ogólnie niektóre kody mi działaja, ale nie mogę wpisać kodu na pieniądze i umiejętności np. otwieranie trudnych zamków

tomisakis

Whiskas
VIP
poziome kreski pisz ,ale już "<,>" nie pisz. Poziomą kreskerobisz jak pytajnik tzn. przytrzymaj Shift i nacisnij znak z pytanikiem(na lewo od shifta)

rabus111

New Member
A jak na przykład chcę wpisac kod na umiejętnośc otwierania trudnych zamków i mam za mało umiejętności złodziejstwa, to kod zadziała?

Fahrenheit

Pimpu?
Chyba tak, skoro kody ignorują punkty nauki, to wymagania też powinny zignorować. Kiedyś przez przypadek wyzerowałem sobie statystyki, ale mogłem walczyć dwoma mieczami :)

dudekkss

Carcass
Weteran
Redakcja
Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom