Problem Z Kodami

Status
Zamknięty.

Nikator

New Member
Cześć. Mam problem z kodami. A mianowicie nie działają. Zmieniłem plik ge3.ini , stworzyłem foldery żeby nie migało. I powinno być ok. Ale wpisuje kod w tyldzie naciskam enter i nic. Pisze error. Pomóżcie mi, proszę.

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
CYTAT
Zmieniłem plik ge3.ini

Zmieniłeś, czyli, że zmieniłeś linijkę z false na true czy wkleiłeś czyjś plik ini? Tu masz cały folder ini (zmodyfikowany tak by działały kody). wklej go sobie zamiast tego co masz teraz. Jeżeli to nie pomoże to pisz.

Nikator

New Member
Nie mogę tego pobrać. Chyba ściągałem już coś w tym tygodniu z tego. W każdym bądź razie Zmieniałem tylko tą linijkę a nie cały plik.

Nadal nic. Jak wpisuje np. It_WeaponPack to pojawai się: Syntax Error. Nie mam pojęcia dlaczego.

Ps. kody typu goto mi działają.

Nikator

New Member
Pisze że mi dodało do ekwipunku ale nic nie ma. Wpisuje tak: give It_Weaponpack
wyskakuje tak: It_Weaponpack (0000000) added to your ,,ekwipunek". Ale nic nie ma.

edik

Member
A weź wpisz se kod na wszystko od razu bo mi pojedyncze kody nie działały ale jak wpisałem na wszystko to działał :p

Gortal

Member
Sprawdzałeś wszędzię w całym ekwipunku bo o ile dobrze pamiętam ten kod daje ci paczke z broniami. Być może musisz tę paczkę otworzyć. W każdym bądź razie mogę się mylić.

Nikator

New Member
Sprawdzałem cały ekwipunek i nie ma. A tych paczek się nie otwiera.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom