Problem Z Kodami

Status
Zamknięty.

matix24

Member
Dlaczego nie moge wpisac _ ? Naciskam Shift i _/- i nic rowniez nie chodzi Shift i +/= rowniez nic co robic?

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Takie coś "_" to się chyba robi Shift i ten przycisk pomiędzy zerem/) a +/=. Zrozumiałeś?

Aha, dopiero zrozumiałem co tam napisałeś. Więc mój sposób już próbowałeś.

Fulcrum

Member
Działa to tak, że, np:
Jeśli naciskasz shift + "?" to wyskakuje ci "_", to żeby wyskoczyło "?" musisz nacisnać shift + "_".

PS. A próbowałes nacisnąć shift + ctrl (po lewej), wtedy klawiatura może wrócić do normy...

Mam nadzieje, że rozumiesz :D, tą naprzemienność, którą wyżej opisałem.

Pozdrawiam

gorn321

New Member
ja tam z kodami gralem tro :pszke.pamietam tylko ze trzeba naciscnąć ''S'' wpisać ''marvin'' i klikasz F2 i wpisujesz kody.wiem ze troche chyba o co innego wam chodzi ale moze pomoge.troche to skomplikowane.tak to jest jak sie gra z kodami<hehe>
dodajcie z 1 punkt<plisss>

eee matix24 pomogłem ci prosze dodaj z 1 pkt

matix24

Member
W zasadzie nic mi nie pomogles a na punkty trzeba sobie zasluzyc. Ja zasluzylem na -1 tylko dlatego ze czasami lubie sie wspomoc kodami.

Bezi_Łowca

Member
A ja ci radze zebys lepiej se nie gral na kodach bo potem bledy sa ale jesli juz chcesz sie wspomagac to w gothicu 1 chyba sie nie da robic tej kreski. to sie da robic chyba tylko w 2 a w 1 to jest tak ze sa jedno wyrazowe kody albo wpisujesz 3 literki i ci wyskakuje caly. w gothicu 2 jest tak ze np. jak chcesz bron jakas na kodach to musisz gdzie nie gdzie wpisywac ta kreske a gothicu 1 nie ma takich kodow.

Pomoglem??

Bezi, są w pierwszej wersji Gothic, kody które wymagają kreski.
Przytoczę jeden z nich:
KOD
insert ItFo_Plants_OrcHerb_01

Jest takich kodów w Gothic I dużo, chociaż ja uważam że gra w G1 z kodami to pozbawianie siebie 50% przyjemności z grania.
Na mojej klawiaturze aby wstawić underline, trzeba wcisnąć kombinację SHIFT + ?

matix24

Member
Problem rozwiazany. Powracajac do sprawy z kodami to ja gothic 1 przeszlem 8 razy nawet nowicjuszem z bractwa wiec mi sie nudzi i kambinuje

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom