Problem Z Instalacją

Status
Zamknięty.

Marynek

New Member
Witam. Mam pewiem problem tak jak w temacie z instalacja dodatku. Gothic 2 normalny bez dodatku instaluje sie pomyslnie a w Noc Kruka wyskakuje blad: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/65d755446da3eb85.html. Mozliwe ze to cos z Windowsem bo ostatnio czyscilem roznymi programami pamiec ram.

Jestem otwarty na wszelka pomoc. A i format calkowicie odpada. :)

Prosze oto wieksze zdjecie

P.S Aby powiekszyc te zdjecie wystarczy kliknac na obrazek :)

szczurek

Menda serowa
Weteran
Nawet jakbym umial pomóc to z przykrścią musze stwierdzić że nie widze tego błędu. Jest strasznie maly, proby powiekszenia lub zidentyfikowania go w jakikolwiek sposób kończą się fiaskiem. Nie wiem czy to tylko u mnie, ale spróbuj wrzucić screena jeszcze raz.

Wysoki93

Active Member
Co prawda to prawda - ten obrazek jest za mały do zidentyfikowania.

Włącz jeszcze raz komputer, wyłącz zbędne programy i antywirusy, sprawdź czy płytka nie jest porysowana lub brudna i spróbuj jeszcze raz zrobić instalacje.

Jeśli się nie uda, to daj większe zdjęcie problemu.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
No cóż nie wiem jak wy to oglądacie ale wystarczy kliknąć na obrazek i się powiększa ;]
Wcześniej obrazek był na imeageshack chyba i byl tak mały że szok, do tego nei dało się go powiększyć - szczur

a moje wnioski są takie...
1. masz pirata i ten kto ci zgrywał płytę był tak nie udolny że ominął jedną z bibliotek albo słabo się nagrało
2. Płyta jest porysowana i nie może odczytać pliku instalacyjnego...ja tak miałem z Fifą06
3. Nie wiem...kara boska xD

Marynek

New Member
CYTAT(yeed @ 20-10-2007, 20:05) [snapback]156155[/snapback]
No cóż nie wiem jak wy to oglądacie ale wystarczy kliknąć na obrazek i się powiększa ;]

a moje wnioski są takie...
1. masz pirata i ten kto ci zgrywał płytę był tak nie udolny że ominął jedną z bibliotek albo słabo się nagrało
2. Płyta jest porysowana i nie może odczytać pliku instalacyjnego...ja tak miałem z Fifą06
3. Nie wiem...kara boska xD

spx ale kiedys juz instalowalem NK z tej samej płyty(pirata) i dzialalo. Nie wiem co sie stalo. Sprobuje sciagnac NK jakas inna wersje.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
prawdopodobnie płyta się uszkodziła przez ten czas i nie może załadować jednego pliku
:blink:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom