Problem Z Instalacją Dema

Status
Zamknięty.

Sahkid

New Member
Kiedy instaluje gre wyskakuje mi następujący błąd
http://tinypic.pl/5th6i9vsdvva
prosze o szybką pomoc z góry dziękuje

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Albo pobrałeś demo z jakiegoś parszywego źródła (sprawdź, czy paczka waży 1.7 GB), albo jakoś dziwnie rozpakowałeś paczkę i plik ArcaniA_Gothic4_Demo_Setup-3.bin nie znajduje się w tym samym miejscu, gdzie setup. Ogólnie, po rozpakowaniu powinieneś mieć 3 pliki bin plus plik setup. Tak jest u ciebie?

Sahkid

New Member
tak. mam 3 pliki BIn + setup. Źródło podane przez CDA
http://www.cdaction.pl/news-14961/demo-arcania-gothic-4---2-godziny-gry-w-171-gb-plus-nowe-wymagania-sprzetowe.html

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Dziwna sprawa, wygląda to na brak tego pliku lub jego uszkodzenie. Nie uschnąłeś jeszcze paczki z grą? Jeżeli nie spróbuj wypakować pliki instalacyjne jeszcze raz.

greenmag

New Member
mam to samo!
- zaufane zrodlo
- paczka 1.70gb
- setup-3.bin - blad crc - plik jest uszkodzony

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
No cóż, niby zaufane źródło, a jednak błąd plików... chyba musicie ściągnąć z innego źródła - http://gothic.org.pl/forum/index.php?/files/file/143-arcania-gothic-4-demo/

(Zecydowałem się nie zakładać tematu o tym samym problemie).

Otóż wyskakuje mi identyczny błąd mimo, że ściągnąłem z tutejszego zródła... oto mój sprzęt jakby co:

NVidia GeForce 9500 GT
2.81GHz
2.00GB RAM
Windows XP + service pack 3

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Że się tak głupio spytam - czy pliki instalacyjne znajdują się na pulpicie?

EDIT: Teraz widzę, że tak. Wytnijcie je stamtąd i przenieście na jakiś inny dysk i z stamtąd rozpocznijcie instalację. Wiem, że to dziwny pomysł ale spróbujcie :).

greenmag

New Member
Że się tak głupio spytam - czy pliki instalacyjne znajdują się na pulpicie?

EDIT: Teraz widzę, że tak. Wytnijcie je stamtąd i przenieście na jakiś inny dysk i z stamtąd rozpocznijcie instalację. Wiem, że to dziwny pomysł ale spróbujcie :).
jeden z plikow nie wypakowywuje sie z archiwum zip wiec nie sposob go przeniesc gdziekolwiek

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Nie za bardzo rozumiem o czym mówisz greenmag. Ja przeniosłem archiwum na jeden z dysków i tam rozpakowałem potem puściłem instalacje bezproblemową. Więc o jakim pliku mowa?

Bojan

Spirit Crusher
Weteran
Ewidentnie problem z archiwum. Ściągałeś plik jakimś akceleratorem pobierania? One lubią psuć pliki rar ,,,

dudekkss

Carcass
Weteran
Redakcja
Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom