Problem Z Hamlarem

Status
Zamknięty.

-----

Member
Witam.
Mam problem z Hamlarem.On wchodzi na skały i przez nie pszechodzi.Chciałbym dać zdjęcie ale nie umiem robic zdjęci w G3ZB.Dlatego prosze was o pomoc.

z góry dziękuje

kilek13

Member
Powiem ci ze polowe z tego co napisales nie rozumiem no ale ok.
A z tym Hamlarem to jak jest? On wchodzi w jakies wzgorza i z nich nie wychodzi czy jak? bo nie rozumiem :/

-----

Member
jak jest ta doroga przez jaskinie do Silden to Hamlar tam przechodzi przez ściany :(

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Przechodzi i...? Nie idzie dalej za tobą? Nie da się przez to doprowadzić go do Silden? Jak wczytasz wcześniejszy stan gry, to dalej przechodzi przez ta ścianę?
Gothic., ogarnij się. Opisuj swoje problemy jak najlepiej potrafisz, bo piszesz chaotycznie. Przez to ciężko ci pomóc.

-----

Member
ja ide za nim a jak dotrzemy do jaskini to walczymy z wilkami.Potem jak pokonamy wilki Hamlar najpierw stoi a potem wchodzi na skałe a potem znika, bo jest w środku tej ściany i nie moge wykonać misji od Inoga

a jak nie rozumiesz to powiedz jak sie robi zdjęcie w G3ZB i zobaczymy ;)

Edit: och jakoś przeszed problem rozwiązany

temat do zamknięcia

luke22

Member
Żeby nie zakładać nowego tematu zadam tu pytanie. Ja także mam problem z Hamlarem ale innego typu. Kiedy zaprowadzę go do Silden z kim trzeba pogadać żeby zaliczyć to zadanie bo łaziłem z tymi kupcami po całym mieście i nic.

kilek13

Member
CYTAT(luke22 @ 16-03-2009, 07:37) index.php?act=findpost&pid=216978
Żeby nie zakładać nowego tematu zadam tu pytanie. Ja także mam problem z Hamlarem ale innego typu. Kiedy zaprowadzę go do Silden z kim trzeba pogadać żeby zaliczyć to zadanie bo łaziłem z tymi kupcami po całym mieście i nic.

Nie pamietam dokladnie tego zadania, ale jak ja wykonywalem, to doprowadzilem ich tylko do tego mostku w Silden i wtedy jeden z kupcow zagadal do mnie. I koniec zadania. :p

luke22

Member
Już w porządku ale musiałem porządnie się nakręcić przy tym mostku zanim Hamlar do mnie zagadał.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom