Problem Z GrafikĄ

Status
Zamknięty.

Korzonek

New Member
Wszystko płynnie chodzi, grafika "w terenie" piękna, ale gdy tylko wejdę do jakiegoś domu, jaskini czy jakiegokolwiek wnętrza to szlag mnie trafia:
Sufit, podłoga i ściany są całe w jakiś kwadracikach (na ogół białych, ale są też inne kolory).
Wszystkie domy wyglądaja tak, jakby ich właściciele namiętnie i obsesyjnie kolekcjonowali kartki pocztowe i przyklejali u siebie w domu w każdym możliwym miejscu!

Moja karta graficzna: nVidia GeForce 6200 - mam zainstalowany najnowszy sterownik i nic nie daje.

http://narcissus_narcosis.w.interia.pl/gothic.JPG - co jak co ale wnętrze wieży Xardasa chyba tak wyglądać nie powinno... ;/

Z góry dzięki za pomoc.

Arminas

Wybraniec Adonix'a
próbowałeś przeinstalować? Jak nie to spróbuj... I jeszcze jedno. Czy masz pirata czy orginała?

szczurek

Menda serowa
Weteran
Hehe ja takie coś miałem jak miałem zainstalowany zły sterownik. W każdym pomieszczeniu jak w jaskini, także sprawdź czy na pewno dobre sterowniki masz zainstalowane bo szczerze w to wątpie :)

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Podaj jaką masz kartę to poszukamy ci strowników

Korzonek

New Member
CYTAT(yeed @ 19-03-2008, 18:28) index.php?act=findpost&pid=174434
Podaj jaką masz kartę to poszukamy ci strowników

nVidia GeForce 6200. Gothic 2 ORYGINALNY...
Miałem wcześniej sterownik nVidii - ten, który był załączony razem z kartą gdy ją kupowałem i też miałem ten problem.
Zainstalowałem sobie najnowszy (169.21) i nic się nie zmienia. Może coś konkretnego w ustawieniach trzeba pogrzebać?

Grę przed chwilą przeinstalowałem... - nic, dalej tak samo :(

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom