Problem Z Godmodem

Status
Zamknięty.

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Witam. Otóż mam problem z włączeniem Trybu Boga, powszechnie nazywanego god godmodem, chodzi mi o oto że jak wpisuje
komendę ""god"" a tu mi pokazuje że wpisałem ""ggod" . Dziwne bo rano jakoś wszystko działało a teraz chcę odpalić i dupa.

Sluger

Member
To kara od boga za używanie haxów!!!

A tak na poważnie - może źle wpisujesz? A jak nie to wyłącz Gothica i włącz jeszcze raz. Jak i to nie pomorze, to wyłącz komputer i spróbuj rano. W nocy idź do kościoła i módl się przez całą noc do Innosa/Adanosa/Beliara (kogo wolisz) o to żeby rano działało. Jak i to nie pomorze to spróbuj skopiować sobie gdzieś save games i reinstaluj Gothica. :)

wersus

Esteta ekstraordynaryjny
Sluger... To co zrobiłeś, to jawny spam ;)
A co do problemu... Może wpisz w pliku .ini znowu "False", włącz i wyłącz grę i wpisz "True". Może to pomoże. A inne kody działają? Z użyciem "g", nie ma takiego double clicka?

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
inne czity działają elegancko, tak jak powinny :D. tylko ten godmod cholerny, trudno zreinstaluję gre może pomoże...

Sluger ja Gothica dzisiaj włączałem już pare razy i zawsze to samo.

Sluger

Member
Hmmmmmm.... to wyłącz komputer i spróbuj jutro rano. Ja też tak czasami mam, że jak mam komputer włączony cały dzień to wieczorami nie działają mi niektóre gry, lub tną się jak cholera.

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
To że się tną to wina tego, że masz słabe chłodzenie, komputer po całym dniu pracy laguje się bo jest nagrzany.

I3rat

New Member
Ja mam problem z tabelka do wpisywania kodów [~] :). Zmieniłe z falsie na true w trakcie gry nasikam ~ i nic. Moze problem w tym ze mam viste lub pobralem jakas wersje co kody nie dzialaja

@down sory xD juz kk Zmieniłem tak jak mówisz na innym kompie szlo lozem tylko ze byl orginal

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Stary ty lepiej szybko wy edytuj tego posta zanim cie zbanują, to jest oficjalne forum i nie tolerujemy piractwa. Możesz sobie pisać że pirackie, ale broń boże nie dawaj linków.

A co do twojego problemu to napewno zmieniłeś:

[Game]
TestMode=false

na:

[Game]
TestMode=true

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Z tego co wiem i pamiętam (a mało pamiętam ostatnio ;p) to na viście kody nie działają (tzn nie otwiera się to okno) co byś nie kombinował. Taki zonk i już.

I3rat

New Member
aha dzieki, jakos sobie radze, ale kilku wazniejszych postaci zginelo i przydalo by sie ich przywolac xD. Jakos sobie poradze ;pp

QbeK

New Member
ja na viście opanowałem tabelke !! gdzieś na forum jest instrukcja jak to zrobić ;) coś jakieś foldery trzeba robić czy coś takiego... ale idzie zrobić to na 100% !!

jacksonheyes

Member
CYTAT(juniorW @ 16-08-2009, 13:44) index.php?act=findpost&pid=228849
aha dzieki, jakos sobie radze, ale kilku wazniejszych postaci zginelo i przydalo by sie ich przywolac xD. Jakos sobie poradze ;pp

To mnie akurat w ogóle nie dziwi, że znikają postacie, choć u mnie znikały tylko poboczne nie związane z fabułą. Najlepiej w takim przypaku wpisać Spawn i imię postaci, ale przyznam się szczerze, że nienawidzę kodów.

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
CYTAT
Mam szczesliwa (lub nie) wiadomosc dla posiadaczy Visty 32 i 64 bitowej.

Jak zapewne zauwazyliscie konsola nie działa nawet po zmianie sciezki z false na true.

Wyszedl nowy Community Patch 1.7!

Teraz wystarczy tylko kombinacja prawy Shift + Lewy Shift + Home i mozna cieszyc sie konsola do kodow!

Oczywiscie przed tym nalezy bardzo szybko wpisac slowko "marvin", byle gdzie, nawet na glownym ekranie. Nalezy pisac je do skutku (do pojawienia sie komunikatu "marvin mode activated").

dudekkss

Carcass
Weteran
Redakcja
Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom