Problem Z G3 (chyba)

Status
Zamknięty.

BezimiennyAssassyn

New Member
Mam pytanie czy jeżeli nie widze polskich napisów przy dialogach to błąd bo jeśli nie to poco jest spolszczenie?? tylko do spolszczenia menu,potworuw itp.? przosze o szybka odp ;/

jeśli masz spolszczenie to powinien być jakiś błąd bo ono jest do wszystkiego. Spróbuj sobie ściągnąć jakieś z neta

BezimiennyAssassyn

New Member
niewiem czemu tak sie dzieje :/ spolszczenie mam z tej strony dokladnie zrobiony tak zeby bylo slychac dialogi angielskie :/

Phantom Lord

Active Member
Ja mam oryginała, oczywiście po polsku. Napisów przy dialogach w ogóle nie widzę. Mogę je zobaczyć tylko w dzienniku, jak przeglądam zadania.

CYTAT
potworuw

Litości...

BezimiennyAssassyn

New Member
sorry za blędy ortograficzne ale jestem dyslektyk :p ja mam oryginalna gre kupionom w niemczech :/ i jak instaluje patha to tez widze tylko w dzienniku :/ nieda sie zrobic zeby byly przy dialogach??

PS : jeszcze raz srry za błędy :p

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Nie bardzo rozumiem. Wcale nie widzisz napisów w trakcie dialogów, czy widzisz ale są one po niemiecku? Jeżeli ta pierwsza opcja to napisy w trakcie dialogów włącza się w opcjach.

BezimiennyAssassyn

New Member
w trakcie dialogów nie widze ani niemieckich napisów ani polskich napisów :/ możesz powiedzieć gdzie dokładnie w opcjach? bo szukałem i niemoge znaleść :/

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
W menu głównym wchodzisz w Opcje, potem dźwięk i masz tam linijkę "podpisy". Zaznacz, by były włączone i masz napisy w trakcie dialogów.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom