Witam. Jak napisałem wyżej w temacie mam problem z dziennikiem. Otóż gdy dostane misję i zaglądam do dziennika to nic tam nie ma. Jeżeli ktoś jest mi w stanie pomoc to będę bardzo wdzięczny.
A patrzyłeś w róznych zakładkach? W pierwszej nic nie ma , ale w kolejnych może być.
Każde 'miasto" ma swoją zakładkę. Poklikaj, a na pewno będą zadania.
Ja grałem w demko i pokazywało mi zadania od razu, więc to chyba nie to... Ale spróbuj tej porady, poklikaj co się da, to może znajdziesz zadania.
OT: A ty, Kacperex, masz już pełną wersję?
http://gothic.org.pl/forum/index.php?app=gallery&module=images§ion=viewimage&img=532
Tu masz skrina. Wchodzisz i w zakładkach masz rozne okregi i tam MASZ misje na pewno.
Masz zakładki current,completed,trader, trainer i pod tym masz ikony! Jest taki papirus, kotwica, ogien, drzew i ksiazka! Po naciskaj te ikonki i NA PEWNO będą zadania.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.